עונה 1 פרק 3

עונה 1 פרק 3

ממשיכים....
מאוד כיף להיזכר איך הכל התחיל בעונה הראשונה המצויינת
ממליצה לכולם להצטרף ולכתוב
אז צפיה מהנה

revi 17

New member
טוב אז אני המשועממת היחידה

סתם! אני לא באמת רואה, רק מתעכבת על סצינות ששכחתי ונראה לי שיש בהם רמזים תוך כדי עריכת הקליפ החדש שלי שבתקווה אסיים אותו בסופ"ש!

אוקי בפרק 3 הצמיד שהשקרניות מוצאות והיה שייך לאליסון מקבל משמעות, שכן אנחנו רואים בפרק האחרון 424 שמונה לאחר "שמצילה" את אליסון וגורמת לה ל"הישאר מתה" מחזיקה בצמיד. אולם בעונה 1 גם ג'יסון נותן להן את אותו צמיד והן מבחינתם גם חוקרות ומגלות שהצמיד שפייג' נתנה לאמילי וקבוצת השחייה בא מאותו מקום. וצמיד החיקוי של אליסון נרכש ע"י ספנסר היסטינגס. עושה רושם שכבר מההתחלה ג'סיקה דילורנטס מנסה להאשים את ספנסר וניתן להסיק שהצמיד שג'יסון נתן לשקרניות מקורו מאמא שלו השאלה הנשאלת האם הוא משת"פ או סתם בובה שלא מבין מה קורה?!?

הפרק שמציג את "בו רדלי" כינוי לטובי, מתוך הספר 'אל תיגע בזמיר' שזה שם הפרק. בספר בו רדלי היה מטרה לשמועות זדוניות של אנשי העיירה. בדיעבד מתברר שמדובר בבחור טוב לב, עדין ואמיץ... ולכן טובי שהוצג כטיפוס מתבודד וסוג של אפל לא הפתיע רבים כמוני שחזו מבעוד מועד שהנער יתגלה כמלאך! כן אי חייבת לציין (וזאת אולי בשל העובדה שאני אוהבת ספרי מיסתורין וסדרות מיסתורין) דמות שמוצגת כ"רעה" תתגלה כטובה ולהיפך... ולכן נמשכתי לדמותו

זהו בפרק הספציפי הזה לא היו דברים מיוחדים שמשכו את תשומת ליבי.

למעלה