עונה שנייה...

ramiyohay

New member
עונה שנייה...

אז איך יקראו לעונה השנייה עכשיו? "נמלטו?" סביר להניח שהעונה הבאה תתמקד בחבר'ה שלנו בורחים מהחוק בזמן שהם מנסים לגלות את הקונספירציה. אבל איך הסדרה עוד יכולה להמשיך? קראתי שיש לכותבים רעיונות עד לאיזה 5 עונות... אני רק מקווה שאיכות הסדרה לא תיפול עכשיו.

Gilliana

New member
לא צריך להסחף

פול שרינג, יוצר הסדרה - אמר לאחרונה בראיון שהוא מלכתחילה סגר את הסיפור לשתי עונות ועכשיו בודק את האפשרות לעונה שלישית. מה שבטוח, לא מדובר על חמש עונות, לפחות לא בשלב הזה אלא בקושי על שלישית, אם בכלל. לפני מספר ימים העליתי את הראיון המלא כאן בפורום.

adiville

New member
גמני חשבתי על זה........./images/Emo58.gif

בטח עונה 2 תהיה ממש מגניבה שהם בורחים ומוצאים כל מיני מקומות מסתור... אבל בהנחה שמוכיחים את חפותו של לינקולן, איך מייקל יוצא מזה ? הבנאדם ניסה לשדוד בנק והשתמש בנשק...הוא עדיין עבריין מורשע שנמלט מהכלא. ומה לגבי עזרה לפושעים חמורים ? הרי כל החבורה שברחה הם פושעים עם רקורד רציני (חלקם פחות, חלקם יותר). הם חייבים לחזור לכלא או לפחות להיעלם... ועוד דבר שקשה לי להאמין - שרה טנקרדי מתה ?? הלוואי שיצליחו להחיות אותה באיזה נס מטורף כי זה ממש חבל...

Gilliana

New member
זה לא ברור ../images/Emo58.gif

אנחנו לא יודעים אם היא מתה או לא וכפי שכתבתי באחד השרשורים הקודמים - יש כמה אפשרויות בעניין הזה: האפשרות הראשונה - להפוך את מייקל לדמות הרבה יותר מיוסרת ממה שהוא כיום ולהעיב על חייו באופן נצחי עם הידיעה הברורה ששרה מתה באשמתו. האפשרות השניה - שרה לא תמות, אולי תפרפר בין החיים לבין המוות וכאשר יוודע למייקל, הוא יחליט שעליו לראות אותה ויהי מה - עניין לא פשוט כלל וכלל בהתחשב בכך שהוא אסיר נמלט מבוקש אשר פרצופו יהיה תלוי על כל קיר ברחבי שיקאגו וארה"ב כולה. לגבי איך מייקל יצא מזה - אם כל הפרשה תיחשף והמניעים של מייקל לביצוע השוד יובהרו, אני מניחה שהוא יקבל הקלה משמעותית בעונש. אחרי הכל - זה לא מצב רגיל ומספיק רק שלינק יתבע את המדינה בעבור כל הסבל שהוא עבר על לא עוול בכפו כדי שממשלת ארה"ב תצטרך לשלם לו כמה מיליוני דולרים טובים... כל דבר כזה משחק כקלף מיקוח.

adiville

New member
וואלה נכון !!!

והלוואי ששרה תחיה....... אי אפשר להתחיל להרוג דמויות בקצב כמו ב-24

למעלה