עונה שנייה

daphne86

New member
עונה שנייה

היי מישהו כאן יודע מתי יוצאת עונה שניה של ורוניקה בארה"ב?...

nitzosh14

New member
עזבי מתי זה מתחיל בארה"ב...

מתי זה מתחיל באאארררץץץץץ????? אני כבר מתה לראות מה קורה..!!!!!!!!

SuperGirl82

New member
נצל"ש - דנקן ולילי ../images/Emo42.gif

מישהו יכול להסביר לי מה הם בידיוק? הם רק אחים או שהם תאומים? אחרת, איך הם כולם הלכו ל- Prom ביחד? ואיך לוגן, דנקן וורוניקה כולם יחד בכיתת עיתונאות אם הם לא בני אותו גיל? פתאום זה מטריד אותי...

karyn

New member
תשובות

דנקן ולילי תאומים לוגן דנקן וליל חברי ילדות מגיל 12 נכון? אולי במציאות הם לא באותו גיל אבל בסדרה הם אמורים להיות

irene17

New member
זה לא ממש ברור

כי יש מקומות שהדברים האלה סותרים את עצמם. היה איפשהו תאריכי לידה של לילי ודאנקן ושניהם נולדו ב87, אבל יש מקומות שאומרים שלילי הייתה גדולה מכולם בשנה. בפרק 11 נדמה לי ורוניקה אמרה משהו כמו: אני צריכה לזכור שאם לילי הייתה חיה עכשיו היא הייתה חושבת על לאיזה קולג' ללכת (וזה אומר שאם היא הייתה חיה היא בטח הייתה בשנה האחרונה שלה). בקיצור זה לא הכי ברור. בקשר ללוגן ודאנקן, אנחנו יודעים שלוגן עבר לנפטון כשהוא היה בן 12, אבל בפרק 17 הוא אומר לורוניקה שהוא מכיר את דאנקן מהגן. אז או שהם פשוט לא עיקביים בסידרה או שהם הכירו אחד את השני עוד לפני שלוגן עבר לנפטון, כי המשפחות שלהם חברים או משהו.

Nitzan122

New member
אולי בעונה

השנייה יענו על זה... יש גם אפשרות שהם גדולים אחד מהשניה ב9 10 חודשים ואז הם אחים וגם באותה שנה...

וואי אף פעם לא חשבתי על זה!

מעניין איך הגעת לזה.. באמת זה שאלה טובה! וואי לילי ודנקן תאומים?! מגניבב!

Nitzan122

New member
נצל"ש

אלונה מועמדת ל"שיחקו אותה בחו"ל" ב"נבחרי השנה של ראש 1" שאר המועמדים הם-נועה תישבי מורן אטיאס מירי בן ארי (מי זאת?) וג'ייסון דנינו הולט סתם שתדעו....

Lirchu

New member
מגניב... אפשר להצביע?

באיזה אתר? כמו שהצבענו לורוניקה מארס וקריסטן בל ב-E? אם כן אני מצביעה לאלונה!!!!!!!!!

Nitzan122

New member
אפשר

הא? פתאום אני שמה לב שזה גם של תפוז... הנה כאן את יכולה להצביע www.tapuz.co.il/rosh1

SuperGirl82

New member
גם אני הצבעתי לאלונה

למרות שאני חושבת שגם נועה תישבי שיחקה אותה... ואני שואלת - איפה מילי אביטל?

Lirchu

New member
נצל"ש באיזה פרק? ../images/Emo103.gif

זוכרים אולי באיזה פרק קית' מספר לורוניקה שהוא התחיל לצאת על אלישיה? אמא של וואלס?? איך אהבתי שהיא אמרה לו: וואלס'ס מאםםםםםםםםםםםםםםם?

Lirchu

New member
עם*!!! אני בשוק פעם שניה כבר

שאני כותבת על במקום עם!!! חח אמרתי מקודם לטלי שאני שמחה שורוניקה תהיה על (=עם) דאנקן...חהחהח!!
אם היא תהיה על - זה יהיה מצויין! חח אין התנגדות מצידי!

Nitzan122

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?

היא תהיה עם דאנקן?!?!?!?! בקשה תגידי לי שהבנתי לא נכון ושלא ספיילרת לי עכשיו את מי היה בדלת

Lirchu

New member
בקשר למי בדלת לא אמרתי כלום!|ספוילר

חח זה משהו אחר...אל תתיחסי

Lirchu

New member
זה סתם משו שאמרתי לטלי תרגעו...

רק אמרתי לה שהלוואי שהיא תהיה עם דנקן מה הסיפור שלכם חח..מה אני יכתוב רק כדי לעבוד עליכם?...(?!)

למעלה