עונה שנייה?

רזי רז

New member
עונה שניה בתכנון...

היי שלום קודם כל...אני חדשה כאן ואני מתה על הסידרה!! ולפי מה שהבנתי יש תיכנונים לעוניה שניה... מקווה מאוד שכן אבל נראה כבר מה יהיה...

Charmed Gal

New member
עוד לא ברור.

אבל כולנו מחזיקים אצבעות!

outrageous

New member
כן הם בפרק 13...

ולפי מה שקראתי בפורום אחר אז יש סיכוי גדול שלא תיהיה עונה שניה... כי הרייטינג ממש נמוך בארה"ב...

SpinZ

New member
כן שמעתי, חבל מאוד

הייתה ממזמן כתבה על התוכנית בחדשות הבידור בערוץ E, חשבתי שזה יעזור אבל זה לא עזר, וחבל

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifאני לא שוכחת להם עד היום

איך שהם לקחו את בית נח
סדרה כ"כ יפה
ארררררר ועוד מלא מלא סדרות

כןןןן../images/Emo10.gifבית נחח!!!

עם ריקיייייי
אוייי כל כך אהבתי את זה!!!!!!!!
-העלית בי געגועים-

outrageous

New member
אין לורוניקה רייטינג כי...

הסדרה משודרת ב-UPN אז אין את זה ברוב ארה"ב... אבל התחילו לשדר את זה ב-MTV וזה עזר אבל פתאום הפסיקו, אז יש עצומה כדי שיחזירו את ל-MTV הנה הלינק: http://www.petitiononline.com/marsmtv/petition.html מי שרוצה שיחתום, זה לא יכול להזיק

lola666

New member
רגע!!!

זה אומר שאפילו כשיבטלו את ערוץ אקסטאה הוט אני אוכל לראות את זה ב אם טי וי ייייייייייייייייייייייייייייייש

geniusblonde

New member
זה נכון, אבל...

הרייטינג של הסידרה עולה כל שבוע, ויש לה מעריצים שממש דוחפים אותה קדימה ומפיצים אותה. חוץ מזה אני כל הזמן קוראת ציטוטים של ראשי הרשת UPN שבה משודרת הסידרה והם אומרים שהם מאוד אוהבים את הסידרה ומאמינים בה... חוץ מזה יש המון סדרות בארה"ב שבהתחלה הרייטינג שלהם היה ממש חלש אבל בעונות השניות שלהן הן ממש תפסו תאוצה. קחו לדוגמא את זהות בדויה, 24 וOne Tree Hill (סורי אני לא זוכרת איך קוראים לזה בעברית)...

geniusblonde

New member
אולי...

לעומת תוכניות אחרות, אבל בקרב הגילאים שחשובים לסידרה היא הייתה במקומות הראשונים והשניים. אם אתם רוצים עוד אינפורמציה על זה תבקרו בwww.neptunesite.com הכל מוסבר שם ביתר פירוט

למעלה