עונה שנייה...

zvozda4ka

New member
עונה שנייה...

באודישני לעונה השנייה ניסו להתקבל שתיים שאני מכירה בערך... אחת- קרן,היא נראה לי התקבלה, כאילו, כבר הודיעו לה םנראה לי, וגם אם לא יש לה סיכוי טוב כי היא שרה בלהקת צבאית ובסבלימנאל... השנייה-אורלי<<נראה לי שככה קוראים לה....>> אחת מהביצפר שלי...היא הלכה לאודישנים, היא שרה כמו נינט<<כמעט...אף אחד לא שר כמו נינט!!!>> אבל הם הסתובבו בביצפר ואמרו תצביעו 4 בלאא נפסיק לשיר העונה השניה!וששאלתי למה, הם אמרו כי היא מספר 4...לא יודעת אם זה נכון יכול להיות ששיקרו..אבל...היא בטוח הלכה לאודישנים... וזהו...

מה היו כבר אודישנים?!?!

לא יכול להיות... כן והיא כבר יודעת איזה מספר וזה... אוי סרטים!

zvozda4ka

New member
כן...

היו אודישנים....בטוח....אחותי לא תשקר לי<<הקרן הזאת חברה של אחותי>> וכן...הם שקרניות...מי מכיר אותם...אבל...יש לה קול באמת יפה...

perrinat

New member
סתם אמרו לך...../images/Emo103.gif

לא היו אודישנים, אף אחד לא התקבל עדיין.......

zvozda4ka

New member
כן...איי נוו...

אני יודעת שאפ'חד לא התקבל אבל היו אודישנים!!!היו!!!

mariaholic

New member
ידידה שלי עיתונאית והיא שאלה את

צביקה הדר מתי האודישים הוא אמר לה ב 3 חודשים הקרובים בערך, עדיין לא יודעים תאריך מדוייק ביותר. האודישים עדייין לא התחילו...

../images/Emo41.gifנראה לי..

שהאודישנים יתקיימו רק אחרי סיבוב ההופעה והכל.. עכשיו העונה הקודמת עדיין חמה, הם לא יתחילו עם עונה חדשה..

zvozda4ka

New member
לא יודעת...

טוב...אל תהרגו אותי...אני לא כל כך מבינה בזה....סליחה לכולם אם טעיתי...אם את רוצה תמחקי את ההודעה...<<זה מכוון למנהל\ת הפורום...אין לי שמץ איך קוראים לו\ה...

למעלה