עונה שנייה-פרק36-הטברנה של גרי

Pijamist

New member
עונה שנייה-פרק36-הטברנה של גרי

תקציר: אלונה מציגה בפני החברים את אדם הבחור החדש שהיא יוצאת איתו ומסתבר שהוא חברותי יתר על המידה. במקביל גרי מחליט לשדרג את ההמבורגרי למשהו יותר עממי ומבקש את עזרתו של פרדי בלהפוך את ההמבורגרי לטברנה ים תיכונית. קובי מעביר את אילן קורס מזורז ב"איך להיות זמר ים תיכוני" וזה עוד כלום ליד מה שעודד הופך להיות במהלך הפרק. שחקן אורח: גיא זו-ארץ שידורי הפרק: 14:30 22:15 ענה על משוב-פרק הבא: צפית בפרק היום
אם לא-למה
דרג\י את הפרק מ 1-10: דרג\י את רמת ההומר בפרק מ 1-10: דמות אהובה בפרק: ציטוט אהוב: מה הכי אהבת בפרק
מה לא אהבת בפרק
הערות\תגובות נוספות על הפרק: *אתם מוזמנים לכתוב משוב-פרק משלכם. צפייה מהנה

B o N u s

New member
../images/Emo26.gif

צפית בפרק היום לא אם לא-למה לא יצא לי אצפה בלילה דרג\י את הפרק מ 1-10: 9.3 דרג\י את רמת ההומר בפרק מ 1-10: 9 דמות אהובה בפרק: אדם המחבק כמובן ציטוט אהוב: "יש לי עור כזה מפשפשים לא כדאי להתקרב אליי" מה הכי אהבת בפרק עלילת משנה מה לא אהבת בפרק אין הערות\תגובות נוספות על הפרק: חניתההההההה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההה

צפית בפרק היום- לאא אבל ראיתי אותו אתמול..
אם לא-למה- כי ראיתי אותו אתמול דרג\י את הפרק מ 1-10: 7 דרג\י את רמת ההומר בפרק מ 1-10: 8 דמות אהובה בפרק: גרי ציטוט אהוב: "זה כמו נמר ואוכל מבפנים" [ניראה לי לא בטוח...] מה הכי אהבת בפרק- שאדם המחבק אמרה לאלונה שהרקדנית בטן זה בעצם עודד מה לא אהבת בפרק- כלום הערות\תגובות נוספות על הפרק: -

עונה../images/Emo26.gif

צפית בפרק היום
כן אם לא-למה
אמרתי ש-כ-ן-! דרג\י את הפרק מ 1-10: 8.5 דרג את רמת ההומר בפרק מ 1-10: 9.5 דמות אהובה בפרק: גרי ציטוט אהוב: משו כזה: הלו? כן, רק שניה. שלום לך גברת -שלום, רק רציתי שתדע שאני מאוד אוהבת את ההמבורגרים שלך- תודה רבה לך גיברת. -לא, רק רציתי שתדע, אני בכלל צמחונית, אבל לא יכולתי לעמוד בטעם המופלא הזה. ואני באתי מ--(איפשהו) רק בשביל להגיד לך במקום ללכת לעבודה.- תודה רבה לך, מה את עושה? -אניי.......אני מגדלת פאות.- - ~חוזר לטלפון~ כן, הלו? טעות. [נראה לי שערבבתי בין 2 סצינות] מה הכי אהבת בפרק
את גרי במונולוגים המרגשים שלו עם הטלפון. מה לא אהבת בפרק
כלום. אין טעם לשאול אותי את השאלה הזאת על אף פרק כי אני תמיד אענה את אותה תשובה. הערות\תגובות נוספות על הפרק: אהבתיי את ההומור

למעלה