עונה שניה

jakecarter

New member
עונה שניה

אחרי שהעלנו זכרונות מהעונה הראשונה, עוברים לעונה השנייה. אני אישית התחלתי לצפות באי אר בעונה השניה מהפרק בו דאג מציל ילד מטביעה ביום סוער. זה מה שאני זוכר מהעונה וזה פרק שאהבתי מאוד, מה איתכם?

שלמונזה

New member
יש בעיתיות פה...

כי ראיתי את כל העונות אבל אני לא זוכרת מה משתייך לעונה הראשונה ומה לשנייה מה לשלישית וכו´ כשאבא של דאג מת באיזה עונה זה היה? כי ממש אהבתי אז היה חיבור כזה בין מארק ודאג שהלכו ביחד לטפל בעניינים האחרונים של אבא שלו. בעונה השנייה אם אני לא טועה קרי הגיעה, ואז היה פרק נורא יפה שכל המיון חוגג יום נטול ויבר, זה היה כזה מגניבבבבבבבבב ושוב אני לא זוכרת ספציפית מאיזה עונות זה אז אם תגיד לי תביא זכרונות בכלליות מכל העונות הראשונות יש לי מ-ל-א-! ומתי ערוץ 3 ישים את זה בשידור חוזר כבר???

jakecarter

New member
אז זהו..

אני ראיתי מאמצע העונה השנייה ולא זוכר מה משתייך למה ומקווה שמישהו יוכל לעשות סדר בדברים אבל את הפרק של מארק ודאג אני זוכר.. נראה לי זה מעונה שלישית

~*~gaL

New member
עונה שנייה..

העונה השנייה והשלישית נראה לי אלו העונות שאני הכי פחות זוכרת מהן משהו. קרי מגיעה בעונה הזאת, והיה גם את הסיפור עם שפ וראול... שנורא אהבתי. (שפ, אגב, מגולם ע"י רון אלדרד, החבר האמיתי של ג´וליאנה מרגוליס). אני זוכרת את הארפר, שגם הייתה חברה של קרטר. ג´ן ורייצ´ל היו באיזו תאונת דרכים.. ומארק וג´ן מתגרשים. היה איזה פרק שבראדלי וויטפורד חזר, אחרי מה שקרה לדמות שלו בעונה הקודמת.. אה! וקרול שמרה על תולעים שבסוף קפאו...

למעלה