עונה שניה

הוגו

New member
עונה שניה

אני מת לראות את העונה השניה איזה באסה שערוצי זהב לא מביאים את זה אוכס מישהו מוכן לספר לי לפרטי פרטים מה קורה לבנות בפרק שהם הולכות על העתיד ורואות את עצמם מה הם רואות ומה הכוחות שלהן יהו ?????
power of 3 be com to me

הוגו

New member
עונה רביעית דעה (ספוילר)

אתם אומרים הרבה דברים על העונה הרביעית נירא לי שזאת העונה כי עצוב כול העונה על פיבי בערך הכוחות החדשיים שלה התינוק המות של קול ושל פרו והפרק שלוש פרצופים לפיבי מה עם פייג´ מה עם פייפר מה קורא איתם ומה בדיוק הכוחות של פייג´ אני יודע לרפא וקרוא לדברים והם מופיעים לה ביד והיא יכול להיות הכול מקום שהיא רוצה והיא חצי מכשפה וחצי מאיר לבן ובאיזה פרק פייפר יודעת שהיא בהריון? ומי אבא של פייג´?
power of 3 be com ti me

Woogyman

New member
תשובה על הכל (ההודעה הקודמת נדפקה)

בקשר לעונה הרביעית: הכוחות של פייג´ זה לקרוא לדברים ולהזיז אותם לאן שהיא רוצה (לא בהכרח ליד שלה), לרפא, לנצנץ (להעלם כמו אורות לבנים). היא חצי אור לבן וחצי מכשפה, והאבא שלה זה סאם, האור הלבן של פאטי (האמא של האחיות). ראינו אותו בעונה השניה. אין לי מושג בקשר להריון של פייפר, עוד לא ראיתי את הפרקים החדשים. בקשר לעונה השניה: בפרק הן רואות את עצמן בעתיד, הכוח החדש של פרו שם זה מהלומה קינטית, שמעיף דברים אחורה ומפוצץ אותם. כוח חדש של פייפר לא רואים שם, רק רואים שהכוח של ההקפאה שלה התפתח מאוד. אצל פיבי רואים את הכוח של הריחוף וכוח לייצר אנרגיה. הן רואות שפרו בלונדינית, עשירה שלא אכפת לה מכלום חוץ מעבודה. פייפר גרושה מליאו ויש להן ילדה עם כוחות (לא יודעים מה הכוחות שלה), ופיבי בכלא אחרי שהרגה שחקן בייסבול שהרג מישהו שהיה יקר לה.

הוגו

New member
איזה כיף לך

אתה ראית את העונה שניה wow אני חייב לראות אותה אני מת לראות את הפרק ואין לי מושג מאיפה להוריד בגלל שקזה זה מאוד איטי אולי יש למישהו מושג איך אני מוריד את העונה שניה אני מת לראות אותה ואני יותר מת לראות את העונה הרביעית
power of 3 be com to me

Cole cohen

New member
../images/Emo58.gif סם זה ספוילר!!!

בפרק 422 האחרון של העונה ה-4 שישודר עוד כשבועיים בארה"ב (16.5.02) פייפר מגלה שהיא בהריון...

הוגו

New member
תום! איך אני מוריד את זה דרך המירק

תום תסביר לי אני בצאט!

Woogyman

New member
תארתי לעצמי שבגלל שזאת תשובה לשאלה

ספויילרית, זה דיי ברור שהתשובה תכיל ספויילרים ולא צריך להזהיר. אני אזהיר פעם הבאה בכל מקרה.

למעלה