עונה שלישית בDVD (זון 1-ארה"ב)

zender

New member
עונה שלישית בDVD (זון 1-ארה"ב)

תאריך הוצאה:09/05/2006 מחיר משוער:39.90$ כמות הדיסקים:3(סה"כ 447 דקות) פורמט הוידאו:4:3 Fullscreen סאונד:כנראה 5.1 כמו בעונה השניה(עדיין לא סגור) תוספות: audio commentaries with cast members, show creator and writer, a gag reel, deleted scenes, alternate lines, a “Twist and Shoot” featurette on first-time directors, a stunts featurette, a guest-star featurette, and a dogs of the cast and crew featurette. Completing this new package will be a behind-the-scenes game of “Dare” featurette, an extended cast interview, another featurette on Elliot’s character, and a J.D. and Elliot love saga feature עדכונים נוספים בהמשך...

../images/Emo99.gifגרר.. (must have!)

וואו איך בא לי לקנות את כל העונות !@# אולי זה השעה, או העובדה שאני עובדת כבר 5 שעות על האתר (שיעלה בקרוב..) .
אבל אני רוצה אני רוצה! את כל העונות! נראה לי אני נשארת ערה עד שאמא שלי תקום כדי להעביר איתה שיחה צפופה. ולהזכיר לה שהבת שלה מתגייסת!

אז ככה..../images/Emo215.gif

בגלל שאני כל כך מאוהבת בסקראבס!
והסידרה הזאת באמת ענקית! אז החלטתי שאני צריכה להשקיע את מלוא המאמץ לסדרה, כי הם מצליחים להצחיק אותי כל כך כל שבוע .
לסיכום- אני בונה אתר לסקראבס ואני מקווה שיצא טוב.

Angelus

New member
!Gotta get 'em all../images/Emo3.gif

אין כמו Dolby Digital, ככה אני יכול לשמוע את קלסו צועק עלי מאחורי גבי.
בהחלט נכנס ל Must Buy List שלי.
תודה על העידכון, וטוב לראותך פה!

limors2

Well-known member
הווווו בא לי../images/Emo99.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

יש לי רק תראשונה... אחרי שאקנה ניקיטה נראלי שאקנה תשנייה

John Dorian

New member
יש לקנות בישראל??

אני קונה את זה ישר עם המשכורת הראשונה שלי אם כן

emalka

New member
גם אני גם אני !!!

גם אני רוצה לקנות אם אפשר , בבבקשהההה!!!!

zender

New member
לצערי לא יצא מתורגם בארץ

ניתן להשיג דרך חנויות שמיבאות כמו האוזן השלישית או לייזר קלאב אבל כבר שווה להזמין ישירות דרך אמזון או כל חנות וירטואלית אחרת

למעלה