עונה שישית...

נווני

New member
עונה שישית...

רציתי לדעת מתי נגמרת העונה השישית בהולמרק? (אני יודעת שיש 22 פרקים בעונה אבל איזה מספר פרק משודר היום?) חוץ מזה מה לגבי העונה ה7, תעלה או לא בהולמרק? תודה =)

elena20

New member
אחרי שהפרק האחרון ישודר, יהיו

שידורים חוזרים של עונה 6?

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif

המפ..אני די חדשה כאן חח אני בזמן האחרון רואה בנות גילמור אבל רק מאצע-סוף העונה השישית. אז כמה שאלות וסליחה שזה לא בשירשור פשוט ראיתי כאן שרשור קטן אז ניצלתי את ההזדמנות. המפ..למה רורי ולורלי רבו? זאת העונה האחרונה לסידרה? השידורים בהולמרק הם השידורים היחידים של הסדרה בארת? כמה עונות יש לסידרה? המפ..זהו סליחה על הרישמיות לא הייתה לי דרך אחרת לשאול את זה... :)

ורדיבה

New member
אוקי...

רורי ולורליי רבו כי רורי לא רצתה לחזור לייל והיא התנהגה ממש מגעיל והלכה לגור עם אמילי וריצארד..:\ אבל עכשיו הכל בסדר:) ממ...לא..יש עונה 7 שמשודרת עכשיו בארה"ב ולגבי עונה 8 שומדבר עוד לא ידוע ויש בערוץ 10 ב12 בלילה שידורים של העונה ה5 וזהווו:) שירשור שאלות להבא.!

מיטלוש8

New member
../images/Emo26.gif

רורי ולורליי רבו כי בסוף עונה 5 אבא של לוגאן אמר לרורי שלא תוכל להיות עיתונאית טובה, היא נפגעה, הלכה ללוגאן, והם גנבו סירה, אח"כ היא החליטה שהיא לא חוזרת לייל, לורליי לא הסכימה איתה, הן התווכחו ובסוף היא עברה לגור אצל הסבא והסבתא, החלטה שלורליי כמובן לא הסכימה איתה ולכן הן רבו.. זו לא העונה האחרונה לסדרה (6), יש גם עונה 7 שמשודרת עכשיו בארה"ב, ויש דיבורים על עונה 8, אבל שומדבר לא סגור ובטוח, כך שכרגע לא ידוע.. חוץ מהולמרק יש שידורים בערוץ 10 בשעה 23:55 בלילה, כל ערב, ולדעתי זו עונה 5.. וזהו, נראה לי שעניתי להכל

מיליסנט

New member
../images/Emo207.gif עונה 6, פרק 20

הפרק עם מסיבת יום ההולדת שלוק מארגן לאפריל (היה אתמול בהולמרק) - מה קורה בסצינה האחרונה, שבה לורליי מגיעה לחנות של אנה כדי להתנצל בפניה? מה אנה אומרת לה?

Alaithlos

New member
לא ראיתי אתמול אבל..../images/Emo15.gif

אם אני לא טועה היא אומרת לה שהיא לא רוצה שהיא תהיה בקשר עם אפריל כי כל עוד היא לא נשואה ללוק הכל יכול פתאום להתשנות והיא לא רוצה שהיא תקשר אליה ואז לוק ולורלי יפרדו או משהו והיא כבר לא תהיה חלק מהחיים שלה.

מיליסנט

New member
תודה...

נשמע הגיוני, כי לורליי יצאה משם עם פרצוף די מבואס... (פספסתי את כל השיחה ביניהן, וראיתי רק את הקטע הסופי שהיא יצאה מהחנות).

A R TA M I S S

New member
../images/Emo206.gif

מה היה אתמול?? פספסתי ועוד מעט מתחיל הפרק - אם מישהו יוכל לכתוב לי תקציר או להפנות אותי לאן שהוא אני אשמח!

A R TA M I S S

New member
בהולמרק אם לא הייתי ברורה

בזה ששרשרתי ל"עונה שישית"... תודה מראש!

למעלה