עונה רביעית מישהו יודע איך קוראים לפרק השני והשלישי בעונה הרביעית? ואם אפשר כבר להשיג אותם?
א אורלי1010 New member 1/10/03 #1 עונה רביעית מישהו יודע איך קוראים לפרק השני והשלישי בעונה הרביעית? ואם אפשר כבר להשיג אותם?
A ayaliar Well-known member 1/10/03 #2 רק לפנות בוקר שודר פרק 2. ../images/Emo58.gif4 הוא נקרא The Lorelais' First Day at Yale יכול להיות שיש בשם של הפרק ספויילר אז סימנתי למעלה בכל מקרה
רק לפנות בוקר שודר פרק 2. ../images/Emo58.gif4 הוא נקרא The Lorelais' First Day at Yale יכול להיות שיש בשם של הפרק ספויילר אז סימנתי למעלה בכל מקרה
א אורלי1010 New member 1/10/03 #4 מישהו כבר הצליח להוריד את הפרקים של העונה הרביעית? הצלחתי את הראשון אבל לא מצאתי אחרים
P PURPLE CHICKEN New member 2/10/03 #10 אבל הדר...../images/Emo2.gif אנחנו קרימינלים! לא סתם, הצדק איתה. להזכיר את זה פעם פעמיים- סבבה. אבל די, יש גבול לקרימינליות! אני אוהפת אתכם סתם תשוקה. *התגעגעתי *
אבל הדר...../images/Emo2.gif אנחנו קרימינלים! לא סתם, הצדק איתה. להזכיר את זה פעם פעמיים- סבבה. אבל די, יש גבול לקרימינליות! אני אוהפת אתכם סתם תשוקה. *התגעגעתי *
S Sweet Misery New member 2/10/03 #11 גם אני קרימינלית. אבל זה לא אומר שצריך לעבור על חוקים תוך כדי (וזה לא מופנה אלייך, ירדנה. את יודעת את זה ). במיוחד כשכל השאלות פה הן בדיוק אותו דבר. יהיה הרבה יותר פשוט ונחמד לכם אם פשוט תשלחו מסר לאלו שהורידו (ולא, לא אלי).
גם אני קרימינלית. אבל זה לא אומר שצריך לעבור על חוקים תוך כדי (וזה לא מופנה אלייך, ירדנה. את יודעת את זה ). במיוחד כשכל השאלות פה הן בדיוק אותו דבר. יהיה הרבה יותר פשוט ונחמד לכם אם פשוט תשלחו מסר לאלו שהורידו (ולא, לא אלי).
A ayaliar Well-known member 2/10/03 #13 עוד לא אמרתי משהו לא חוקי התשובה היתה יכולה להיות במסר אם היא לא חוקית אבל עצם העובדה שאנשים מורידים פרקים היא לא לא חוקית אלא ההסבר בקשר להורדה
עוד לא אמרתי משהו לא חוקי התשובה היתה יכולה להיות במסר אם היא לא חוקית אבל עצם העובדה שאנשים מורידים פרקים היא לא לא חוקית אלא ההסבר בקשר להורדה
P Pink Lavender New member 2/10/03 #15 יש לי רעיון! כל פעם שמישהו\י ירצה להזכיר משהו לגביי אהמ אהמ הורד_ _ (אתם יודעים מה...) פשןט יגיד שהוא היה קרימינל... והשתמש בתוכנה קרימינלית... חחח גאוני... פשוט אני... סתאם... אל תתייחסו אליי... אממ... לכו!
יש לי רעיון! כל פעם שמישהו\י ירצה להזכיר משהו לגביי אהמ אהמ הורד_ _ (אתם יודעים מה...) פשןט יגיד שהוא היה קרימינל... והשתמש בתוכנה קרימינלית... חחח גאוני... פשוט אני... סתאם... אל תתייחסו אליי... אממ... לכו!
F frikin shin New member 2/10/03 #16 חכם ביותר! שנון! קולח! ומרגש! סתם... אני משועממת ואומללה אז... "קוראים לי דניאל ואני קרימינלית." *מצפה לתשובה מכם: שלום דניאל*
חכם ביותר! שנון! קולח! ומרגש! סתם... אני משועממת ואומללה אז... "קוראים לי דניאל ואני קרימינלית." *מצפה לתשובה מכם: שלום דניאל*