עונה רביעית....

ESU Boscorelli

New member
תראה...

הורדתי מהמירק נכון אבל זה שכן שלי סידר את כל ההגדרות ולא אני לא מעלה את זה על קאזה כי ע"ע "שלילי"...

Elicoz17

New member
רועי

היא לא זונה רק שתדע :) ואתה לא מאמין מה יהיה אח"כ עם טיי ומפקד הסיור חחח והתפנית עם סאלי וטטיאנה וצ'בצ'נקו, חבל על הזמן! בהודעה הבאה אני ארשום ספוילר על קרלוס! אל תכנסו זה משהו כואב :(

Elicoz17

New member
../images/Emo58.gif ספוילר על קרלוס! ../images/Emo58.gif

ובכן בהמשך העונה, קרלוס יסתבך. הוא יואשם ע"י מטופל שהוא ביצע בה מעשים מגונים (ולפי הפרק ואני יכול להגיד לכם הוא לא עשה את זה) בתוך האמבולנס, והיא תגיש תלונה, יעצרו אותו וכו' וזה ימשך כמה פרקים. ובפרק האחרון ששודר ב-17 במרץ החליטו לפטר את קרלוס משרותי הכבאות.. זה מאוד כואב :( את ההמשך אני לא יודע.

ESU Boscorelli

New member
אלי...

אני לא קורא שום ספויילר... קודם אני יוריד את הפרק אח"כ נדבר...

@יעל@

New member
??????????????????????????????

קרלוס מואשם בהטרדה מינית????? כאילו מה קורה פה? קודם כל בוסקו אח"כ קרלוס??? מה חטא קרלוס?? מה פשע קרלוס על זה שמאשימים אותו בהטרדה מינית?? באמת מצאו להם מישהו... קרלוס הוא הכי מצחיק הכי דפוק בסידרה הזו ובלעדיו אין סידרה אז מה אתם רוצים להגיד לי שעוד שחקן החליט לעזוב??? אנתוני אל תעזוב אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לפטר את קרלוס משרותי הכבאות??? ממתי קרלוס הוא כבאי??? כל הזמן הייתי בטוחה שהוא פרמדיק... מוזר...)
אני מוחה! זהו! יזוכה קרלוס נייטו לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא זכאי הוא זכאי הוא זכאי! הוא זכאי הוא זכאי הוא זכאי! זהו. סיימתי.

daniel pomiki

New member
כול הפרמדיק נחשבים לכבאים.

כי הם נימצאים בתחנה של הכבאים, ויש להם FDNY

ESU Boscorelli

New member
לא כולם...

כל כבאי רשאי לעבור בחינם קורס פאראמדיקים ובכל תחנה חובה שיהיו כמה שעברו את הקורס... אבל לא כל פאראמדיקים הם גם כבאים... יש את ה EMS שזה EMERGENCY MEDICAL SERVICE שזה כמו המד"א שלהם... ויש את ה FDNY שגם לו יש אמבולנסםי שמפעילים פאראמדיקים מה EMS ומה FDNY

daniel pomiki

New member
דיברתי על הפרמדיק שבסידה.

וגם אמרתי שזה אלה אם הFDNY שזה המכבי אש....

למעלה