עונה רביעית....

ESU Boscorelli

New member
עונה רביעית....

לא, אין חדש... ערוץ 3 בנתיים לא ישדר אותה אבל לי יש!!!! כן! שכן שלי הצליח להשיג מחבר של בן דוד שלו (אנא ערף?!?!) דיסק של כמה פרקים של העונה ה-4! בנתיים יש לי 3 פרקים והוא הבטיח לי עוד שהוא יסיים לראות... אנשים אתם לא יודעים מה הולך שם! הפרק הבא שנקרא "התעוררות" הניגוד ל"אפילה" ישאיר אותכם בשוק! זוכרים את SUPERHEROS??? הוא השאיר אותי בהלם הרבה יותר ממנו! טוב לא הרבה יותר... באותה מידה... מי שרוצה ספויילרים שייבקש אני ימסור לו באיסיקיו או משהו...

QsomeoneQ

New member
אתה מוזמן לפרסם בפורום ספויילרים

אבל עם סימון בבקשה.

ESU Boscorelli

New member
עוד משהו שתהנו ממנו...

זוכרים את הפרק שהיה ביום שבת? הפרק שבו הגיע הצוות צילום לתחנה שצילם את דוק ותפס אותו בטעות? נכון בסוף הפרק יש קטע של קרלוס? קטע שבו הוא מגלה גם שטיי לא הומו אבל לפני זה הוא מתארגן ברקע של שיר מצחיק כזה ומתלבש והכל? קיצר השיר הוא Jimmy Buffet-Escape (pina colda song) תהנו... אני נהנתי מהשיר

QsomeoneQ

New member
רועי - ב-ב-ק-ש-ה תשרשר../images/Emo70.gif

ממש תודה, על השיר

ESU Boscorelli

New member
נצל"ש?

מה זה צבא? חחחח לא סתם.... לא יודע פשוט זה לא היה קשור אחד לשני... חוץ מזה גם ככה אין פה הרבה הודעות אז מה זה משנה

ESU Boscorelli

New member
אז ככה../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ההודעה מכילה ספויילרים מהפרק הבא לפרק "אפילה" כלומר הפרק הראשון בעונה ה-4.... אז ככה: -אתם הולכים לשכוח מכל הקטע של פייקו!!! היא הולכת לרדת עליו וחזק!!! כן פיית' הולכת לרדת על בוסקו! אבל זה רק בגלל שהיא עצבנית בגלל שפרד במצב קשה בביה"ח... את הפרק השני אני יראה עוד כמה ימים ככה שאני יגלה עם הריב נשאר למרות לפי הפנים של בוסקו באותו זמן נראה שכן... -פיית' מצליחה להציל את פרד אבל הוא מגע במצב קשה... -טיי מתחיל להסתבך בפרשייה של מפקד משטרה שבוגד באישתו עם זונה וטיי לא יכול להחליק את זה מתחת לשולחן כי הוא חושב שזה לא נכון לשכוח את זה כמו שכולם עושים... -המאומה בניו-יורק עוברת.... -סאלי עובד על טטאינה, טטאינה אומרת שנטאשה זה לא היא... סאלי טוען שהוא מאמין לה, הם שותים יין הוא מחכה שהיא תירדם ולוקח את הכוס לבדיקת DNA זה מה שאני זוכר לבנתיים אבל הקטע של פיית' עם בוס השאיר אותי בשוק... היא פגעה בו ממש חזק בסוף היא צעקה לו "u r usless bosco u r just usless i was always there for you and you always busy with arresting and biting up peoples!!!" וזה רק חלק קטן! (מקווה שרשמתי נכון...)

apol

New member
אני בשוק!!!

אני חייבת לראות את הפרק הזה... רגע, אם הכנסת אותו לשרת בקאזה אז זה אומר שאפשר להוריד אותו עכשיו???

apol

New member
?

אבל אמרת שדוד שלך הצליח להכניס אותך לשרת עם פרקים להורדה לא???

ESU Boscorelli

New member
טיי קצת מתחיל להסתבך

בגלל הזונה ההיא.... וסאלי מחפש מידע על אישתו

ESU Boscorelli

New member
שלילי....

זה גם יאיט לי את האינטרנט וגם לא חוקי וגם נותן אופציה לפריצה למחשב שלי...

למעלה