עונה רביעית?

OMRICH

New member
מצטער, אבל לא.

הפרק הזה הוא פרק ניסוי שהוקרן למנהלי הCW לפורמט חדש של ורוניקה מארס, אך הCW דחו אותו וביטלו את הסדרה לתמיד, לצערי :( .

בראש שלי עדיין יש תכנון להתנקש בהם. מצטרפים ?

כי אני מסוגלת. זה לא הוווווווווגן ! אני מאמינה שעוד יש דרךלשנות,כמו שהצופים של יריחו הצליחו... פשוט להטריד ולהתעלל,או לאיים בהתנקשות בחיים וכזה (אני אשמח לטפטף את טיפות הדם של לתוך המכתב. D: ) ורוניקה מארס היא הסדרה הכי טובה שיצא לי לראות בטלויזיה. נקודה. והם ביטלו אותה כדי לשדר איזה תכנית בסגון "הרווק" רק עם איזה חוואי שאני מתערבת אתכם שיוצאות לו שערות במקומות ששערות לא אמורות לצאת בהם.

OMRICH

New member
האמת אני לא רואה את הסדרה ממשיכה לעוד עונה...

אני לא רואה אותה יוצאת מהשפל של העונה השלישית. העונה הראשונה והשנייה היו ממש טובות, באמת. ואולי, חלקית, יש כמה פרקים טובים מהעונה השלישית. אבל השינוי הרס את התוכנית. 2\3 תעלומות בעונה זה לא מתאים, אפילו בשביל לתת הזדמנות לצופים לעקוב. ורוניקה מארס זו תוכנית שחייבים לראות ברצף, וזה לא עבד לצופים\ לרשת. היא הייתה טובה עם תעלומה אחת גדולה, אבל לא היו צופים. וגם ששינו את הפורמט כמעט לא היו צופים, אבל זה כנראה שהיא עפה מתחת לרדאר של האנשים. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מקווה לקומיקס או סרט.

סרט יכול להרוס וקומיקס יכול לצאת מאוד ממוסחר

וחבל. אני חושבת שצריך לנקות עמדות וכל זה,בכל מקום אני נתקלת באנשים שרוצים עונה רביעית,בכל קטע שאני רואה ביוטיוב אני רואה אנשים שכותבים ש-CW צריכים למות (או משהו בסגנון,אולי קצת הגזמתי. D= ) בכל מקרה,ורוניקה עוד קיימת בראש שלי. ^ ^

TheLost

New member
ורוניקה מארס בוטלה בגלל רייטינג נמוך.

והיא המשיכה לעונה שלישית רק בזכות המעריצים שלה, אבל מעבר לזה כבר לא היה מה לעשות. ולהגיד שסרט יכול להרוס וקומיקס יכול לצאת מאוד ממוסחר (איך קומיקס יכול להיות ממוסחר?!) זה הדבר הכי טיפשי שאפשר להגיד

אני חוזרת בי

את צודקת, קומיקס נראה לי קצת מוזר אבל סרט ? הלוווווואאאי . ובכללי אני חושבת (ואני בטוחה שככה גם כולם) שזו הייתה טעות ענקית לבטל אל הסדרה אבל עדיין אני צופה בפרקים שראיית שוב ושוב שזה רק מוכיח כמה שהסדרה הזו טובה. הכי טובה. ^ ^

OMRICH

New member
לדעתי, קומיקס יכול לצאת ממש טוב...

כבר ראינו איך יצא עם הקומיקס של באפי. (יצא מצויין למי שלא יודע), וגם סרט יכול לצאת טוב... תראו את סרניטי!... אבל עונה רביעית לא תלך, את זה אני יכול להגיד לכם. הסדרה בוטלה ממזמן וגם לפעמים אני מעדיף שהיא הייתה נגמרת בעונה השנייה. בשיא.

OMRICH

New member
בשביל מה? בשביל להרוס את השם הטוב של הסדרה

עוד יותר? ורוניקה מארס בFBI זה בכלל לא דומה לורוניקה מארס. יהיה קאסט חדש לגמרי (חוץ מקריסטן בל, כמובן). פשוט לא מתאים!@

omer719

New member
זה אולי ייתן להם סיכוי לצאת ממפלת עונה 3

יביאו קסט חדש , אולי אפילו עם כמה אנשים יותר מוכרים , ואז אנשים יתחילו לראות , מה גם שלא יהיה חייב לראות את העונות הקודמות. אבל זה לא יקרה =\

דווקא

לא חיבי שהכל דמויות חדשות. יהיה את ורוניקה,לוגאן,פיז,מאק. יהיה ממש מעניין לדעתי לראות איך כולם התבגרו. לא ?

OMRICH

New member
האמת שלא! זה עם קאסט שונה לגמרי... זה 4 שנים

אחרי העונה השלישית! לא יהיה זכר לקאסט הקודם

TheLost

New member
לא "יהיה"?

הפרוייקט הזה לא יוצא לדרך, לא הולכת להיות עונה רביעית, לטוב או לרע. בגלל זה הדיון הזה מיותר. ובנוגע לקאסט היו דיבורים שלוגאן וקית' יחזרו לעונה הרביעית. שזה כמו שאמרתי, גם ככה לא משנה

OMRICH

New member
נו, כן, התכוונתי במקרה שתהיה (ולא תהיה!)

לא יהיה זכר לקאסט.

עד שיש דיון כלשהו בפורום, מיותר זה לא.

אומנם לא תהיה עונה רביעית אבל האם היא היתה יכולה להיות מצליחה, זה דיון מעניין.

מצליחה מבחינת רייטינג אולי לא. אבל מבחינת

מעריצים וכזה,אנשים (לפחות אני) ירקדו ברחובות בערך כמו בקום המדינה. (ככה זה הולך בראש שלי. DD: ) חוץ מזה ורוניקה אפביאיי בטוח שונה משאר העונות בהרבה ואנשים אולי דווקא כן יוכלו להתחבר לזה יותר מלעונות קודמות.

OMRICH

New member
אנשים פשוט פספסו את ורוניקה... עפה מתחת לרדאר

ים של כולם... חוץ מזה, מי שלא התחבר לעונות הקודמות, 1 ו2, פשוט... לא יודע. אבל ורוניקה זו סדרה שקשה לעקוב בגלל שכמעט בכל פרק יש התפתחות. אז כנראה שלמי שאין את הפרקים במיידי ומוכרח לראות בטלוויזיה, קשה להתחבר.

למעלה