עונה ראשונה במשחק

עונה ראשונה במשחק

זהו, עונה ראשונה מאחורי. שיחקתי עם הפועל ת"א. ההתקפה מאוד עלובה, כנפו ואוגבונה הם החלוצים היחידים בקבוצה. מרקש שיחק לא רע בכלל אבל לא מצליח להשתלב באיזור והיה לא מרוצה מאמצע העונה, והוא מסרב לחתום עכשיו על חוזה לעונות נוספות. רוזה משחק פחות טוב מחליס, ונמצא ברשימת ההעברות מאמצע העונה אבל אף אחד לא רוצה לקחת אותו. הוא סירב להצעה ידידותית לסיום מוקדם לחוזה, ובמהלך הפגרה יעוף. אוגבונה חתם על חוזה חדש לשלוש עונות נוספות אחרי שמונקו וקבוצות אירופאיות נוספות כבר רצו אותו. רוב העונה שיחקתי 4-4-2 דימונד התקפי עם שינויים קטנים שעשיתי בו. הרכב בסיסי היה: אוגבונה כנפו צרפתי מרקש אדרי אבוקסיס/רוזן חליס גרשון דומב/חן בן ניסן/אנטבי אלימלך לאנטבי הייתה עונה גרועה במיוחד רק לקראת הסוף הוא התחיל להתאושש ולכן בן ניסן שיחק רוב העונה בהרכב הפותח. (מה שהביא אותו לנבחרת הצעירה) רמי דואני בלם מהנוער שיחק מדי פעם בהצלחה רבה. דגו שיחק מדי פעם (מסאיי לא ברוך) אבל לא עשה משהו מיוחד. פרדי אדו הוחתם בתחילת העונה תמורת רוב סכום העברות שהיה לי, אבל לא יכל לשחק כל העונה. ולכן חיפשתי שחקנים חופשיים. אבי תקווה היה אחד כזה, ושיחק כקשר תוקף נוסף שעולה מהספסל. פאוורד הולנדי נוסף הגיע כשחקן חופשי רק בשביל לסתום את חור החלוצים שלי, ועלה מהספסל כשהיה בריא (הוא כבר בן 36), גם ממנו אני מנסה להפטר עכשיו. זהו נגמרה העונה. חיפה אלופה (שוב) מכבי ת"א שנייה (לפחות אותה הצלחתי לנצח פעמיים העונה) וביתר שלישית נקודה אחת מעלי... במהלך העונה הפגנתי חוסר יציבות נוראי, הצלחתי לנצח את הגדולות ומיד אח"כ נפלתי מול הקטנות. נתניה הדיחה אותי מהגביע (וגם זכתה בו בסוף) לעונה הבאה יש לי תקציב של 100 אלף בלבד, אני יאלץ כנראה לזרוק שני זרים מה שיגזול עוד כסף, נראה מה אני יוכל למצוא בשוק לעניים... זהו, הערב תתחיל העונה החדשה, אני מחפש זרים זולים וטובים וישראלים שיגיעו בפרוטות...

Dark Muse

New member
חחחח גם אני משחק עם הפועל

וסיימתי גם עונה במקום הרביעי (בפוקס, יכלתי שלישי הפסדתי בקטנה משחק לפני מחזור אחרון
) בכל מקרה חיפה בלתי ניתנת לעצירה בעונה הראשונה בFM ככה שזה לא נורא, מכבי אצלי היו מקום שני אבל רק 6 נקודות הבדל... (היו לי הרבה הפסדים ותיקוים מטופשים) לקחתי את גביע המדינה וככה הגעתי לאירופה לפחות. אני משחק 4-5-1 ומחליף ל 4-4-2 התקפי במקרים שאני מרגיש שחסרה לי שליטה (למרות שזה לא עוזר תמיד, למשל בעונה השניה הפסדתי להפועל באר שבע והפסדתי את המקום הראשון, לא נורא זה רק משחק שלישי). הבאתי את תמיר כהן ממכבי (היה לי קשה אבל הצלחתי...) והוא משחק מעולה, יש להפועל שחקנים מעולים ככה שלא ממש צריך לבצע יותר מדי רכישות. בהתקפה שמתי את קנפו שהתפתח לחלוץ מצויין וקניתי עוד 2 סקוררים צעירים ומוכשרים שאחד מחליף ואחד השאלתי לבני יהודה... עכשיו אני מנסה להחתים את מישאלוב ממכבי ת"א שיהיה SWEEPR לצד גרשון ולהעיף את דומב לספסל

למעלה