עונה על השאלון..

שראלית

New member
עונה על השאלון..

שם: סיוון בת/בן: בת גיל: 17 עוד חודשים וחצי איזור בארץ: מרכז אזור בחו"ל: ים התיכון מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: ברוררר יש לי פה בת דודה שהכניסה אותי לפה חחחח לינוי מזור הכט חחחחח מעוניינים לארגן מפגש פורום? כן אוהבים נקניקיות? בעעעעעעעעעעע... רואים ארץ נהדרת? כן מצ'עמם לכם? ברוררררר מועדון לילה או ארץ נהדרת? מועדון לילה קור או חום? קוררר טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד שאלונים או סקרים? סקרים בלוג או יומן אישי? יומן אישי צ'אט או מסנג'ר? מסןן נהנתן מהשאלון ? אפשר לומר חחחח

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifאבל למה פתחת הודעה חדשה

???? אם את חדשה אז לא רנורא אבל להבא לנצל"ש לשרשור המתאים

../images/Emo15.gifמאמי ? . . .

קודם כל , אם את חדשה אז ברוכה הבאה . [: ספרי על עצמך . P: אני מיכל , בת 14 , אוהבת את אדם .
ואל תפתחי הודעות חדשות , תשרשרי להודעה שאת רוצה להגיב עלייה . למשל , אם את רוצה לשרשר אליי , אז את יורדת קצת מתחת להודעה שלי , ולוחצת על "הוספת תגובה מהירה" , רושמת את מה שאת רוצה ועושה "שלח" . [: וככה בכל הודעה שאת רוצה להגיב .
3>

../images/Emo215.gifחח מכילוש...

את חדשה?! תיתחדשי מאמיי =] חחח אני מאור--------אושית.. מתה על אושרי את מי את אוהבת מהבויז?! ועל איזה שאלון זה ?!:O בנות סמתם לב בזמן האחרון מלה בנות נירשמות לפורום איזה כייף חחחחח XD

../images/Emo15.gifמאווור? ,

דחוווף ת'פורום של טלללל .
יאווווווו ראית את הקטלוג של רנואר ??!?! אעאעאעאע איזה מווווושלם !!! חברה שלי הביאה לכיתהההההה , כמעט לקחתי לה חעחע , היא הביאה לי משם שתי תמונות .
וכולן עושות לי "מיכל ? , תראי !" חחחחח איייזה מווווושלם !!!!!!!!!!!!!! ויש מצב אני משיגה ת'קטלוגגג .

../images/Emo185.gifזה קמונה ובכייף.... שנייה אני

יביא לך קיושר ואל תיבהליי והשוממות הזאת חחח http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21174&smsMsg=

סיוווןןןןןןן............

מה קורה אחותייי אוהבתתת אותךךך.... נשיקות ותגידי על איזה שאלון עניתתת אני לא ראיתי שום שאלווןןן

למעלה