עונה על השאלון...

עונה על השאלון...

שם:יוליה חיה אהובה:כלב אם היית חיה, איזה חיה היית? חתול או נמרה אני מעריץ את ..(חוץ ממישה): הילארי דאף, בריטני, מדונה... אם היו נותנים לך לבקש משאלה מה היתה המשאלה? להיות הכי מאושרת בעולם איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר את/ה עונד/ת שעון, צמיד, שרשרת ? צמיד צבע מועדף: ורוד וסגלגל יש לך משקפיים: לא יש לך גשר: לא איזה יום את/ה הכי אוהב/ת בשבוע? שישי ושלישי שיר אהוב: לא יודעת יש הרבה אני לא יכולה להצביע על אחד מסוים אוכל אהוב: פיצה, המבורגר כל מיני ג'אנק פוד תוכנית אהובה: פלוריסיינטה ספורט אהוב: ריקוד... אם זה ספורט... תחביב: לשיר ולרקוד עיתון אהוב: מגזין פלוריסיינטה או ראש 1

יוליה ....

אל תפתחי הודעה חדשה כל הזמן תשרשרי (תכתוב תגובה להודעה) למה צריך לפתוח הודעה חדשה??? אם מישהו יוכל לשים פה את הקישור של אמנות השירשור והנצל"ש אני אודה לו מאוד

moshavnikit

New member
את צודקת, רציתי לעשות את זה

הנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1451&msgid=69029046 ועל אמנות השרשור גם את (טל-אור) צריכה לעבור דחוף, אמרתי לך פעם ואני אומרת לך שוב פעם, את לא משרשרת להודעות הנכונות. אני אתן לך דוגמא- בשרשור על כוכב נולד 4, את מה שכתבת היית אמורה לשרשר לסבטלנה ולא לבודי בילדר, או ב"אח.." שיולי פתחה, את כתבת לה הודעה אבל שרשרת את זה להודעה של ענבר. אז שימי לב לזה, ותעברו שוב פעם על אמנות השרשור!! אל תכעסו/תעלבו, אתן אחלה
ואתן עושות כיף בפורום

תודה על העצה...

טל-אור ומושבניקית תודה!! אני אקפיד לעשות את מה שאמרתם כי לפעמים זה באמת מעצבן להוסיף הודעה חדשה. בקשר לקישור של שירשור תגובות לא כל כך הבנתי אבל לא משנה..... בכל זאת תודה!!!

כן....

גם אני לא הבנתי מה זה נצלו"ש ושרשור אבל עכשיו אני יודעת ואגב יוליה קוראים לה אלינור ולא מושבניקית כאילו זה הכינוי שלה אבל השם שלה זה אלינור.....

N o a a1

New member
אני אנסה להסביר לך ../images/Emo13.gif

נצלוש=נצל"ש=נ"ש חח זה אותו דבר.. הפירוש שלהם זה ניצול שרשור לדוגמה: אם תפוז אנשים שלח לנו הודעה לפורום במקום לפתוח שרשור חדש אני אשלח לזה תגובה ואכתוב נצל"ש וזה אומר שההודעה שאני כותבת לא קשורה להודעה שלהם.. http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1451&msgid=73718994 סתכלי פה (יש הרבה דוגמאות כאלה בפורום) שרשור.. בסוף כל הודעה יש לך לחצן הוסף תגובה. כל הודעה שאת רוצה להגיב אליה תלחצי על הלחצן ותכתבי את ההודעה. מקווה שהבנת אם לא אני אנסה להסביר שוב

למעלה