עונה נשמות :]
צבעים: צבע שיער: חום שטני צבע ציפורנים: שחור צבע קיר בחדר: לבנב אפרפר צבע מצעים: לבן עם פיות... כלכך פתטי... אני צריכה להחליף סדין X.x צבע מקלדת: לבן עם שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: ? צבע חולצה: עכשיו? לבנה כזאת עם תמונה של השכבה מכיתה ו'. צבע מכנס: אפור כזה צבע תחתונים: כחול צבע גרביים: אין צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: מה שרואים עכשיו :] האם יש לך: אח/ים/יות: כן
דיסקמן:איכסי לאאא רק MP3 חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:טחח הייתי מתה מחשב בחדר: כנ"ל מחלה סופנית:לא חברים סטרייטים: כן אני חושבת... חברים הומוסקסואליים:נראה לי שי ילד בשכבה שהוא הומוסקסואל... אני צריכה לבדוק את זה... מערכת סטריאו: לא... האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כן התאהבת בידיד:כן נמשכת למורה בבצפר:לאאאאאאאאאא ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:כן... נו מה?! הייתי רעבה >_< הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין:כן... מהמורה לתקשרות... כל פעם שמגיע פורים במחצית ב' היא מרביצה לכל מי שבמגמת תקשורת... סתאאאםםם היא שמה איפור ואז כל כיתות ו' הולכים להפחיד את כיתות א'... איזה כיף היה... GOOD TIMES......... הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא למה? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת:כן עשית בייביסיטר:לאא איכסה לא רוצה >_< הרגת מישהו:לא פגעת במישהו:כן מישהו הציל את חייך:כן... אם זה נחשב לתת לי להעתיק את השיעורים בפיזיקה כי אם לא הייתי עושה המורה הייתה תולה אותי XD איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: ברנדון יורי... כיאלו דאעאעא!!!!!!!!!!!!111111 החג האהוב עלייך: פסח... כי הולכים לאילת בחופשה... מסרות =} הסרט האחרון שראית: יסמן הסדרה האחרונה שראית: סאות'פארק הדבר האחרון ששתית: שוקו המחשבה האחרונה שלך: ישש מקום ראשון בתחרות בקרבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 השיר האחרון ששמעת: שיר שאח שלי הוריד... לא מכירה את השם... עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן... (אני בת 12 XDDDD) אבל לא הרבה נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:? מאוהב/ת:בערך.. אכלת כלי כתיבה:רק את הקצה של העיפרון.. אבל רק כירסמתי >_< נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל:כן X...o ובכללי: שם: לא אומרת P: גיל:12 מאכל אהוב:עוף מוקפץ של אבא שתיה אהובה:שייק פירות של תות בננה מנגו וקיווי על בסיס תפיזים... *ריר* כיתה:ז'5 מופ"ת לאן יוצא בדרך כלל:חברים.. סרטים.. כל מיני.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק, מטאל, היפהופ וראפ. מה היחס עם ההורים:צולע ביותר... היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן לצערי אבל לא היה לי אומץ D: הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?עדיין מנגנת
אם כן, על מה?תופים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? עצוב שמח מקלל הרבה?המון ישן הרבה?לא כ"כ אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד?כע דיי שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?שומדבר נגד מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?הלוואי שיעבור על כולם אוטובוס חתיכות של גנבים ורמאים שונאת את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 בני - &^%$&$@@Y&