עונה! מוחאר פשוט

פליקר

New member
עונה! מוחאר פשוט

שם: גבי פליקר גיל: 16 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לא מזמן -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק כן -טסת: בור -אכלת שניצל: לא אוכל בשר -קנית משהו: לא -קנית משהו שהוא לא אוכל:כן מתנה ליום הולדת -היית בהפגנה:כן -היית בקניון: כן -היית בבית מרקחת: כן שהייתי חולה -למדת למבחן:כן -התקלחת:כן -רבת עם בנאדם:כן לפני שבוע -הלכת מכות: לא יוצא לי -ראית סרט טוב:כן מטריקס -ראית סרט מפגר: כן וף העולם שמאלה -קיבלת מאה במבחן:לא 90 -דיברת שעה בטלפון: שעתיים -בכית:כן -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת:לא אבל הייתי בירושלים גם נחשב.? -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: לא -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: גם כן -עשית צניחה חופשית: לא אבל אני רוצה לעשות -הרגת מישהו:לאא -נעצרת:לא -התנשקת: עם הכלבה שלי -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:קצת -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן קצת -היית בהלוויה:לא אף לא -היית בפיגוע:לאאאאא -היית בתאונת דרכים: חס וחלילה לא -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע: לא -היית בטירת הכרמל: כו -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד: לא הייתי -היית ב-"תנובה": כן בטיול ליומים -היית בכותל:לא -קראת הארי פוטר: קראתי את הראשון ולא היה כיף -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: אני תמיד קורא בשיעור -נשבר לך היד/הרגל וכו': כן בכדור יד -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:כן -דיברת איתו באמת:כ -דיברת איתו אונליין:כן -שלחת לו sms:לא לא ממש -כעסת עליו:ברור -ישבת לידו בשיעור:כן -נסעת איתו לאנשהו:כן -לאן נסעתם?לקניון חח -לקחת ממנו משהו:לא -מה זה היה?לא לקחתי -היית אצלו בבית:כן -היה אצלכם בבית:כן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:כן בור -ראית איתו סרט:כן מת לחיות סרט דפוק -צחקת עליו: כן... אהבה:אין -יש חבר?לאא יה פעם -אם כן מה השם שלו? ירדן -כמה זמן אתם ביחד? לפני שבוע חח -כמה פעמים ביום אתם מדברים? לא מדברים -כמה פעמים ביום אתם מתראים? שבוע ! -כמה מערכות יחסים היו לך בסה"כ? כמה פעמים -השם של האקס: לא זוכר חח -השם של האקס שלפני האקס האחרון(אם יש כמובן):נראה לי לינוי -המערכת יחסים הכי ארוכה שלך: עכשיו -האם את מתחרטת על מערכת יחסים מסויימת?לא -האם בגדו בך?לא -האם בגדת? כן סתם לא -האם שיקרת לבן הזוג?לא אף לא מוזיקה: -השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:טיים אוף לייפ של גרין דיי -השיר הכי משמח:iam just kid -השיר עם הזכרונות הכי טובים:wrlcam to my life -כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה -הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: פאנק-רוק -כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: לראפ.. -אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: גיטרה -אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לאאאא -מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה -מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: -על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:רועשת -הדיסק הבא שאקנה: של סאן אוף דורק -הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:דוקי -הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: שקינתי דיסק של זואר ארגוב -ווליום: גבוה או נמוך?גבוהההה -מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים -הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:לא -חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:לא -הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): דוקי -מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?מילים -מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב -זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק ח לשיר -ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:של סימפל פלאן -רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי -השיר שאמא שלך הכי אוהבת:מזרחתית -כשאני במקלחת אני שר: ברור כל הזמן -כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? לא שר -מוזיקה שנמאסת מהר: ראפ -מוזיקה ששומעים באוטו: כן -לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? סימפל פלאן -על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן -שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:דוקי ,הדיסק החדש של סימפל פלאן וסאן אוף דרוק

למעלה