עונה לקורס

noaaaa

New member
עונה לקורס

זהו,אחרי טנדם נוסף הצניחה הבאה תהיה בקורס!!! (אני מתחילה לחסוך מהמשכורת הבאה).אפשר לעשות קורס גם בחודשי החורף?

yyogev

New member
הכי טוב - באביב !

מנסיוני המר אני יכול לומר לך שבחורף הרבה יותר קשה לחניכים, מהסיבה הפשוטה שהרבה ימים תנאי מזג האוויר הם קשים מדי (אפילו כאשר צנחנים מנוסים יכולים לצנוח), ואתה מוצא את עצמך מבלה ימים שלמים בהמתנה לשיפור במזג האוויר. לא שאין לי המתנות למזג האויר כצנחן מנוסה, אבל למתחילים כל רוח טיפה חזקה היא סיבה לקרקוע. גם לצנחנים מנוסים חשוב לשמור על "כושר" ושלא יעבור זמן רב מדי בין צניחות. לחניך שהצניחה עדיין לא הפכה אצלו למשהו טבעי זה גרוע פי כמה. אצלי זה קרה כך שצנחתי לראשונה ב-12/92, ורק באפריל 93 הגעתי לחופשית ראשונה (עשיתי קורס static line), בצניחה ה-9 שלי. אבל לא התייאשתי, ניצלתי כל שבת של שמש ומשם זה רק השתפר... לסיכום: קחי הלוואה, משכני את הרכב, תודיעי להורים שלך שאת חוזרת לגור אצלם (סתם...) ועשי את הקורס עכשיו!! שמיים כחולים, ירון יוגב

Ron Miasnikov

New member
בארץ אין אביב - או חורף או קיץ../images/Emo8.gif

תלוי איפה.. באילת אפשר גם בחורף )אם כי לא הייתי ממליצה על החודשים הקרים ביותר, כי אז קפוא למעלה(ובחוף הבונים יותר נעים בקיץ. בקיצור - מזג האויר אינו הפרמטר הכי חשוב. תבדקי מה קורה בשני המועדונים )שאין ספור לינקים שלהם כבר מצויים באתר( ותבחרי מה מתאים לך יותר.

noaaaa

New member
הבהלת אותי

בקשר ללהודיע להורים שחוזרים לגור אצלם...ועכשיו ברצינות,יש דבר כזה כמו בצלילה ( צלילת רענון )גם לגבי צניחה?,ז"א מי שלא צנח תקופה מסויימת??

noamk

New member
רענון

בהחלט ישנן צניחות רענון עבור צנחנים "חלודים". רמת הרענון תלויה במשך הזמן שלא צנחת, ויכולה לנוע מרענון תאורטי, דרך רענון רתמה (דימוי תקלות ב"יבש"), צניחה עם מדריך, ועד לקורס חדש באם לא צנחת מספר שנים. כמו כן זה תלוי באיזה מועדון את עושה את הרענון. יש מחמירים יותר, ןיש מחמירים פחות (כמו בכל דבר).

oferbar

New member
רענון

כדי לרענן צנחן, צריך להוציא מהאריזה כיום לפני השימוש ולתלות על אדן החלון או על חבלי הכביסה. אזהרה: אין להפשיר במיקרוגל, הצנחן עלול להתקמט! את הפרקים החלודים אפשר לשמן קצת עם WD-40 וכשמחזירים לארון, לא לשכוח לפזר כדורי נפטלין שמיים כחולים ומרעננים! עופר

למעלה