עונה גם :]

ronrong7

New member
עונה גם :]

שומעים מוסיקה עכשיו? לא איזה שיר? מוסיקה או אוכל? אי אפשר להתקיים בלי אוכל וגם לא הייתי רוצה להתקיים בלי אוכל ברור שאוכל, מוזיקה זה סתם להנאה. כמה זמן בממצוע אתם שומעים מוסיקה? לא יודעת האם יש לכם שיר מועדף? יש לי כמה מעודפים האם יש שיר שיעלה בכם זיכרונות? כן מהו? DON'T PHUNK WITH MY HEART מיליים או קצב? גם וגם... בעיקרון המילים יותר חשובות, אבל קצב זה קצב! איזה שיר מתאר את התקופה שאתם נמצאים? TEENAGE DIRTBAG , תמיד שאתה בא (של אפרת גוש) כותבים שירים? לפעמים, בעיקר כותבת שירים יוצא לי להלחין גם :] האם יצא לכם להקדיש שיר לחבר/ה? לא האם הקדישו לכם שיר? לא המוסיקה גורמת לי... ? להתרגש, להיות עצובה, להיות שמחה, לשקף את המצב רוח שלי, להשתולל, להתפרק, להנות.... פעם קרה ששמעת מוסיקה ודימעה זלקה מעיניך? כן האם בכל מצב ביום אתם שומעים מוסיקה.? בדרך כלל נראה לי שיוצא לי לשמוע לפחות שיר ביום, אי אפשר להימנע מי זה בימים האלו... יומיים בלי אכול או יומיים בלי מוסיקה? יומיים בלי מוזיקה מנגנים? כן נכון שזה קשה...אבל...מהו השיר אהוב עליכם? תמיד כשאתה בא שיר שהכי מתחבר/ת אליו ? למה לי פוליטקה עכשיו (משינה) האם את רוצה להיות זמרת? לא, אני נהנת לשיר לעצמי, זה מספק אותי :) רוצה להעביר מסר דרך שיר? לא הבנתי את השאלה הינה ההזדמנות שלך : איזה שיר שומעים הכי הרבה לאחרונה? נראה לי גטו גוספל של 2פאק... ולסיום, מוסיקה......(להשלים)? מוסיקה נהייתה חלק מהחיים שלי ושל כולנו, אי אפשר להעביר יום בלי לשמוע מוזיקה והיא אפשר להימנע ממנה, היא בכל מקום, היא משקפת הכל, היא עוזרת, היא גורמת לך להתפרק, להנות להוציא את הרגשות האמיתיים שלך החוצה...

למעלה