ילדת הפלא המקורית
New member
עונה באילוץץץ
איך הייתה המסיבה? משהו לפנייייייים נהנתי מכול רגע ורגע..(בחוץ) איך היה עברי המלך?הייתי עדיין בדרך כמה כוסות שתית?אל תעצבנו אותי איך הייתה השתייה ? שניה אני ישאל את אלה שהיו בפנים נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? בטחחחח איזה שאלללה במידה ושתית כמה פעמים נפלת? לא שתיתי ולא נפלתייי וכמה פעמים דרכת על מישהי? דרכו עליי
כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?אותי?לגרד?והינהההה! מ1-10 כמה נהנת? מהרגע שראיתי את אישתי...10 עם מי הלכת? כול צוות כפרה גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי לאלי???!! עם כמה בנות התנשקת?עם האחת והיחידה בת-אל אהבת חיי אכלת סרטים גם אה? לא לא הייתי רעבה כמה האבקויות בנות ראית? כמעעט אחת בסוף חיכיתי חיכיתי אבל בסוף לא היה כמה אקסיות שלך ראית?איזה אקסיות מה לא ולאקסיות מיצינו את רישפון ?בדווווווק! ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים?רישפונבחוץ 
איך הייתה המסיבה? משהו לפנייייייים נהנתי מכול רגע ורגע..(בחוץ) איך היה עברי המלך?הייתי עדיין בדרך כמה כוסות שתית?אל תעצבנו אותי איך הייתה השתייה ? שניה אני ישאל את אלה שהיו בפנים נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? בטחחחח איזה שאלללה במידה ושתית כמה פעמים נפלת? לא שתיתי ולא נפלתייי וכמה פעמים דרכת על מישהי? דרכו עליי