עומר

עומר ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לגבי בחור שעליו שאלתי בעבר - והתשובות היו זהות לגביו - רק הזמן והאירועים שינו את המועד. לפני כחודש במהלך מריבה הטחתי בו דברים קשרים ומאז הקשר נותק. אני בוחרת לשאול לגביו פעם אחרונה על מנת להבין האם תחושות הבטן שלי מטעות אותי והוא יצא מחיי לתמיד או שהן אמיתיות והוא - הוא האחד.... רציתי לבדוק האם XXXX יחזור לחיי מבחינה רומנטית: רון 1 = אלגיז רון 2 = קנאז רון 3 = ג'רה רון 4 = אייהוואז קלף סיכום = דאגאז

לא טעית...

הרבה רונים של הארה, אלגיז - שאפי לצמוח אל האור, היי מוכנה לקבל קשר ותלות קנז - "נפילת האסימון"- בדרך לאור... ג'רה - השלג מפשיר והנבטים מתכוננים לנביטה אייהווז - טרנספורמציה - משהו מת ומשהו נולד.. דגז - רון הפצעת השחר ואי לי ! כמה אור הסתנוורתי פיה קסומה שכמוך! בהצלחה עם הישן חדש... (אנחנו משתנים תדיר הרי....)

לאונרדו ../images/Emo24.gif

לא כל כך הבנתי... האם תוכלי לפרט לי יותר? האם מדברייך אני אמורה להבין שהוא יחזור לחיי? והכי חשוב - מדוע הסתנוורת
תודה רבה

מסכימה עם לאונרדו

הרבה רונים שמסמלים שקורה עכשיו משהו נכון... אני מבינה את זה ככה: טוב שהוא יצא מחייך, כרגע קיצרת משמעותית את הזמן שיעבור עד שתמצאי את אהבת חייך...

עומר ../images/Emo24.gif

לפי מה שהבנתי מלאונרדו הוא יחזור לחיי - ואילו את כתבת שאת מסכימה עם לאונרדו אך במקביל ציינת שאהבת חיי עומדת להכנס בקרוב. מה מבין שתי הפרשנויות הוא הנכון?

..אולי שתיהן../images/Emo140.gif

אני התיחסתי יור לעתיד ולסכה ועומר לתהליך.. סינוורי נבע עקב ריבוי הרונים שקשורים להארה והצלחה, (יש כאלה כמו איסה וטוריסז שיותר פחות מוארים) תהיי הפיה הקסומה ותאמיני לי שכולם כולם וגם הוא יפלו לרגלייך, תהיי המעוף..כלומר

למעלה