עומר

פנינה101

New member
עומר ../images/Emo140.gif

אני מקווה שבשאלות אלה אגמור את הפרק הזה של המצב שלי בעבודה. 1. מה תרומתה של האחראית למצב שלי, למצב האווירה בחדר? בקראנה תורסיאז ראיד'ו 2. מה אני אמורה ללמוד מהמצב הקיים? וונג'ו תורסיאז תורסיאז 3. האם המצב שלי עומד להשתפר בעבודה? אנסוז אינגוואז ראיד'ו עומר תודה על הסבלנות.

אוקיי...

1. זה משרת את האינטרסים שלה 2. את אמורה ללמוד ששימחה ואושר הם מצב זמי, בדיוק כמו עצב וקושי. 3. שוב את מקבלת את המסר שחשוב להיות כנה ופתוחה. לא ברור אם תישארי בעבודה הזאת, אבל את כן מקבלת את המסר שהתהליך שאת עוברת עכשיו הוא חשוב ומדוייק כמו שהוא.

פנינה101

New member
עומר תודה רבה

ואני תוהה האם הכנסת אווירה נוקשה לעבודה איזה אינרסים הוא משרת את האחראית? בעצם זה כמו הפרד ומשול..???? חשבתי שהיא "לטובתי" כשהיא קיבלה אותי לעבודה. אבל היא, אין לה בכלל לב. מסתבר. הכל פוזות...אני נגעלת ונעלבת (בגלל שהייתי בטוחה שהיא ראויה להערכה שלי, אבל היא ממש לא ראויה...) וכל אושיות המוסר שלי מזדעזות לנוכח התנהגות של פרימיטיביות רוחנית וחוסר אינטיליגנציה ריגשית... אני לא מתכוננת לעבור לעבודה אחרת לא ביודעין בכל אופן. האם אני מבינה נכון מדברייך שאני פועלת נכון? אשמח להסבר קצת יותר מורחב כי התשובות הן כל כך קצרות. שמיד יש לי עוד שאלה... היום למשל היינו רק שלושה.. יד ימינה של האחראית וזו שיושבת מולי ואני אז האווירה הייתה שלווה. אני חושבת ש"נתנו" גם לזו שיושבת מולי קצת על הראש. אבל בסוד. אשמח אם תוכלי טיפה להרחיב בברכה רבה ותודה רבה פנינה

למעלה