עומר שלום

פנינה101

New member
עומר שלום ../images/Emo140.gif

עומר שלום לך. הייתי מבקשת הדרכה איך וכמה רונים לבחור לנושא הזה: בעבודה, מבחינה מקצועית הכל מצויין. אבל יש לי בעיה עם שלוש הבנות האחרות. האחראית בסדר גמור יש לנו הבנה ואנחנו מלבנות דברים בצורה בוגרת והיא מעריכה אותי מאד מכל הבחינות. יש בעיה של מזגן בחדר. איכשהו לבנות קר, לשלוש הבנות. ולי חם. אלו שני פתחי אוורור על התקרה. וכבר היו חילופי דברים. הן מתנפלות עלי בהאשמות ובדבורים לא יפים במקום לשבת ולדבר ולשוחח בצורה בוגרת. אני מרגישה מאד לא שייכת ולא במקום, גם אם אני שם לצורך עבודה. אני מרגישה את העוינות מאד. אני רוצה לדעת בבקשה איך הדברים יסתדרו. האם יהיה בסדר בסופו של דבר? ובכלל... אני כבר עייפה ממלחמות פנימיות, ומחוסר הבנה. אני בולעת הרבה ולא נעים לי... מה לשאול ואיזה רונים לבחור... ואולי את תנסחי את השאלה בצורה יותר ממצה. אשמח מאד לתשובתך. בגדול אני רוצה לדעת מתי כבר ארגיש נוח בעבודה מבחינה אנושית, פנימית, פשוט שארגיש נוח עם עצמי, וגם שלא יפריע לי ולא יכאב לי הראש כי אני יוצאת משם מותשת ועם כאבי ראש ממש. תודה עומר. פנינה - שמחכה לתשובה.

פנינה..

תבחרי אקראית שלושה רונים ותשאלי, גם בזמן שאת בוחרת את הרונים, וגם בשאלה כאן בפורום, שאלה קצרה ומדוייקת בשבילך.

פנינה101

New member
עומר ערב טוב ../images/Emo24.gif

תודה עומר על תשובה מהירה. השאלה: איך יראו שלושת החודשים הקרובים בעבודה מבחינה חברתית ומקצועית. הרונים שבחרתי באקראי: 1. פרתרו 2. אהוואז 3. לאגוז. מקווה שהתשובה תהיה טובה וחיובית. עברתי תקופה לא קלה בשבעה החודשים שאני עובדת. מחכה בשמחה לתשובתך, עומר. תודה פנינה

פנינה וואו יש לי את אותה הבעיה

מבינה ללבך לדעתי שיביאו ג'קט כי כשקר אפשר להתכסות אבל כשחם את העור אי אפשר לפשוט. הראי אסרטיביות עימדי על שלך או פני למנהל/ת.

פנינה101

New member
האישה שבלבו שלום

שאפשר ללבוש משהו, אני בהחלט יודעת אבל להסביר את זה לנוכחים, ושיעשו זאת זה ספור אחר. הרגשתי כל כך לא טוב עם העוינות הזו שהיום התעוררתי בארבע בבוקר, וכתבתי דברים שאני רוצה לומר. אני כאילו "ויתרתי" אבל פתחתי את הלב הן אומרות שהן מתחשבות. אבל הן לא לובשות כלום. אז בינתיים אני "מוותרת". ונראה מה יהיה בהמשך. בשביל זה זרקתי רונים. נראה מה עומר תגיד. כשיש הבנה אין בעיה. אבל כשאין רצון להבין וההתסכלות לא בוגרת, אז זו בעיה. אז תודה על ההתיחסות. פנינה

אוקיי...

קודם כל, סליחה על העיכוב... ועכשיו לשאלתך - התקופה הקרובה בעבודה שלך תהיה משמעותית מאוד עבורך. משהו גדול יסתיים, זה בהחלט יכול להיות שינוי בהשקפה או בחברים, וכו', ומשהו מאוד פורה יתחיל. אלה בשורות טובות מאוד. זה לא תלוי במה שתעשי, את צריכה פשוט לא להתנגד, זה הכל, לשם הדברים הולכים בכוח הנסיבות. אז אני מציעה לך להיאזר בסבלנות ולחכות לראות איך הדברים מתפתחים, כי יקרה שינוי שיגרום לך לשנות את דעתך לגבי העבודה... הצלחה!

פנינה101

New member
עומר ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה לך על בשורות טובות. קיוויתי לשמוע. אז ככה, האחראית אומרת לי ממש היום שחדר צמוד צדדי יתפנה מהסוכנים והיא תעבור לשם. ואז אני אשב במקומה ואולי יבוא לי קצת "קור" מאותו חדר צדדי שבו יש מזגן מרכזי חזק. היא לא ענתה לי איך היא תסתדר עם "הקור" הנורא. כי גם היא סובלת וקפואה מ"הקור" בחדר. חוץ מזה בנובמבר צריכה ללדת אחת הבנות, שתלד בשלום ותישאר בבית עם התינוק. כי היא "מפחידנית" ולא נעימה. עכשיו את אומרת לי בשורות כאלה טובות, שאני לא יודעת אפילו איך לקבל זאת אני מאד מאד מאד שמחה. ואת יודעת כשהשמיים נופלים, לא תמיד רואים את הקשת בענן... אז אני משתדלת באמת להוריד פרופיל ולא להתווכח. איכשהו מתחילים דברים קצת להתבהר כי תפסתי שיחה עם האחראית, והיא הואילה בטובה לשתף אותי במספר דברים שעשו לי סדר ברגשות שלי. אז אני מאד מאד מודה לך עומר. מה שלא הבנתי בדיוק, מה קורה עם המשכורת. או שבגדול זה כלול בתשובה? אשמח לתגובה נוספת מימך. בהערכה רבה עומר
פנינה

למעלה