עומר פארוק טקבילק

שושוצ

New member
עומר פארוק טקבילק../images/Emo99.gif

נתן הופעה מרגשת ומהפנטת בצוותא ת"א, ולי היה הכבוד והעונג להיות שם
האיש הזה אחראי במידה רבה לחיבור המיידי שהיה לי עם ריקודי בטן (ותודה לטל כהן, מורתי הראשונה, שפתחה איתו כל שיעור, ופתחה לי בכך עולם חדש) ולשעות רבות רבות של חסד בל יתואר
אני מרגישה כאילו ראיתי את אלוהים בהופעה... חחח, בחיי! איזה איש... איזו מוסיקאליות, איזו כריזמה, איזו נעימות הליכות ואיזו צניעות אמיתית! התארחה הזמרת יסמין לוי שהרטיטה לבבות בקולה העוצמתי... כל אחד מהנגנים המלווים (שאחד מהם הוא בנו של עומר פארוק)- קאליבר בתחומו, וזה פשוט יפיפה איך שכל אחד מהם מקבל את הזמן והמקום להתבטא כפי שמגיע לו. מה אומר ומה אגיד- הופעה מדהימה. חברה שלי, שלא רוקדת ריקודי בטן, לא מחוברת למוסיקה ערבית/תורכית, ולא מכירה אפילו תו אחד מהמוסיקה של מר טקבילק- הצטרפה על סמך המלצתי בלבד ונהנתה בטירוף! כל הזמן היה לי חשק לרקוד, עד שהכל התפרץ בקטע shashkin האלמותי! קונקי מתוקתי- היה כיף לרקד יחדיו, גם אם מרחוק
עכשיו אני מחכה ומצפה בכליון עיניים לפגישתנו הנוספת (שלי ושל מר טקבילק, אלא מה?) בסהרה סיטי בסדנא שמעבירה אישתו ביום שישי! הההההההההה, איזה עולם יפה!!!
לילה טוב לכולכם
סיגל נ.ב. אגב, איילת יקרה, גם בתחילת המופע הזה היה מי שמצא לנכון לנסות לקטוע את דבריו של מר דב חנין (חד"ש), שדיבר על השלום (למרות שזה הנושא של הפסטיבל שבמסגרתו נערכה ההופעה!!), ועל איך שבזמנים כאלה מטורפים, פתאום היאוש נחשב הגיוני והתקווה נחשבת נונסנס.. (ציטוט לא מדוייק. הוא אמר את זה יותר יפה). הוא גם הקריא שיר של משורר ערבי, שנורא מצא חן בעיני ואני אנסה להעביר את רוח הדברים (שוב ציטוט לא מדוייק, אני מתנצלת): אם אפגוש במקרה את מי שרצח את אבי, אני אהרוג אותו מיד אבל אם אני אדע שיש לו אמא ואבא שדואגים כשהוא מאחר- אז לא ואם אדע שיש לו אחים שמתגעגעים אליו אז לא ואם אדע שיש לו אשה וילדים שאוהבים אותו אז לא ואם אדע שאין לו אף אחד מאלה, ושאין לו שום מכר או ידיד בעולם הזה, ושהוא לגמרי לגמרי לבדו- אז בטח שלא אהרוג אותו, כי מי אני שאכביד עוד את היסורים של האדם הבודד הזה... מספיק שאתעלם ממנו, וזאת תהיה הנקמה שלי זה על פי הזכרון, ואני לא משוררת, אבל הרעיון כל כך יפה, שהייתי חייבת לשתף אתכם. ולסיום עוד משהו מדבריו של דב חנין (הוא בנה של שכנתי שולה, אז אני קצת משוחדת...
): פתגם סיני עתיק אומר- כשהחושך גדול, עדיף לא לקלל את החושך, אלא להדליק נר. אפילו נר קטן אחד
יכול להאיר את האפילה שוב לילה טוב
ממני

ayelet 24

New member
וואו! זה מקסים מה שכתבת../images/Emo70.gif

ממש אהבתי את השיר (אש יש לך אותו במלואו אני אשמח לקבל) ואת הפתגם הוא כ"כ נכון. כנראה שזה מגמתי כל העניין הזה עם ההתרעמות. אני שמחה שנהנית.

שושוצ

New member
תודה מותק../images/Emo140.gif

אני אנסה להשיג את מילות השיר, וגם מאוד מעניין אותי מי כתב אותו, כי אני לא זוכרת את השם שדב חנין הזכיר

שושוצקה ../images/Emo23.gif

תודה על כל הטוב הזה שתיארת, והציטוטים הנפלאים. הבאת לי מזור ואיזון אחרי התיאור המחריד של האינסידנט שתיארה איילת שלנו.
שוש

קונקי1

New member
../images/Emo41.gifאוי אוי אוי איזה ערב ואיזה איש../images/Emo47.gif

המוזיקה והאוירה החמה כבשה את כולם היה איתנו חבר מסקוטלנד שאמר בפליאה שלא היו להקה וקהל כולם התחברו למקשה אחת
ועומר פארוק הוא מלך אמיתי!! כל כך עניו צנוע ונותן מקום של כבוד לכל אחד מהלהקה, אוהב אותם ומפרגן על כל קטע נגינה שלהם. הרבה זמן לא ראיתי איש שהמעמד השאיר אותו ככה על הקרקע בסוף הערב הוא ממש עמד עם רשימה והודה לכל אחד שלקח חלק בהפקה. מ- ק- ס -י -ם
ושושוצ יפיפיה ומקסימה שכמותך, נכון היה ממש קשה להמשיך לשבת על הכסא החברה שהיתה איתי פשוט דחפה אותי אחרי שהבחינה בהתקפות רעידה בלתי נשלטות אצלי והבחינה גם בך
- זה היה חייב לפרוץ החוצה...
נשיקות.

../images/Emo41.gif אוי אוי אוי, איך שאני ירוקה ../images/Emo5.gif

קונקייתי האהובה - איזה תיאור מקסים מקסים מקסים
איזה איש מדהים את מתארת
זו בהחלט זכות גדולה לראות ולשמוע יוצר כזה ואדם בעל שיעור קומה שכזה "לייב". {ותגידי... אני לא לימדתי אותך לשבת יפה בכסא, בידיים שלובות...?} כיפאק היי, עלייקי, יא בנת אל סולטן אל-חילוואה
שוש

קונקי1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתה עלייך ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo25.gif

מתי כבר נראה אותך אצלנו הא??? יאללה בואי כבר- מתגעגעים אליך כאן!!!

יאללה, ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif עלייקי,

אהובתי היפייפיית שלי
בקרררררררררוב, רק עוד קצת, ונתארגן על זה. אז מה את מבשלת (ב' דגושה) לשבת...?
שוש

רזלה

New member
אוי חמדתי כמה מחמם את הלב

גם ההופעה וגם הדברים של דב חנין (וגם אני כמובן משוחדת) וכבר ממתינה למוצאי שבת ואז אזכה לחזות ב"מלך"
במו עיני

רזלה

New member
יאאאאאאאאאאא ראאאאאייייתתייייייי../images/Emo6.gif

איזו חוויה נפלאה.
ישבתי כל הערב וחיוך אווילי מרוח על פני
היה קהל חם. הרבה תורכים בקהל. ופשוט התמוגגתי, למרות שלקראת הסוף כבר קירקרה לי הבטן יחד עם המוזיקה. הנגנים בהחלט קליברים אחד אחד. ממתינה כבר לפעם הבאה שהוא יגיע.

הצועני 1

New member
../images/Emo66.gif ואיך זה שלא ראיתי אותך

בין אלפי האנשים? ואם כבר אז אולי זה הזמן לספר שגם אני הייתי בין המאות שבאו ונדחסו כמו בקופסאת סרדינים בתאטרון צוותא וגם אני נהנתי ונדהמתי מהאיכויות והשירים שכל אחד טוב יותר מהקודם אבל היו במופע שני קטעים שאותי באופן אישי הרימו וצעקו לי בוא לרקוד בוא תהנה האחד זה הנעימה המטורפת בת הכפר וביחוד דואט הדרבוקות והשיר השני ציפטטלי טורקי למי לכם שלא ראה לכו רוצו לראות אותו בפ"ת אמן גדול מדהים והצניעות של כיאה למלך

ש ר י 26

New member
רוצו לראות?

אל תרוצו כל-כך, אין כרטיסים.... אזלו חברה מנסה להשיג כרטיס כבר מלפני שבועו ואין ואני לשמחתי כן אהיה אשתף אותכם בחווייה שבת שלום

למעלה