עומר פארוק טקבילק../images/Emo99.gif
נתן הופעה מרגשת ומהפנטת בצוותא ת"א, ולי היה הכבוד והעונג להיות שם
האיש הזה אחראי במידה רבה לחיבור המיידי שהיה לי עם ריקודי בטן (ותודה לטל כהן, מורתי הראשונה, שפתחה איתו כל שיעור, ופתחה לי בכך עולם חדש) ולשעות רבות רבות של חסד בל יתואר
אני מרגישה כאילו ראיתי את אלוהים בהופעה... חחח, בחיי! איזה איש... איזו מוסיקאליות, איזו כריזמה, איזו נעימות הליכות ואיזו צניעות אמיתית! התארחה הזמרת יסמין לוי שהרטיטה לבבות בקולה העוצמתי... כל אחד מהנגנים המלווים (שאחד מהם הוא בנו של עומר פארוק)- קאליבר בתחומו, וזה פשוט יפיפה איך שכל אחד מהם מקבל את הזמן והמקום להתבטא כפי שמגיע לו. מה אומר ומה אגיד- הופעה מדהימה. חברה שלי, שלא רוקדת ריקודי בטן, לא מחוברת למוסיקה ערבית/תורכית, ולא מכירה אפילו תו אחד מהמוסיקה של מר טקבילק- הצטרפה על סמך המלצתי בלבד ונהנתה בטירוף! כל הזמן היה לי חשק לרקוד, עד שהכל התפרץ בקטע shashkin האלמותי! קונקי מתוקתי- היה כיף לרקד יחדיו, גם אם מרחוק
עכשיו אני מחכה ומצפה בכליון עיניים לפגישתנו הנוספת (שלי ושל מר טקבילק, אלא מה?) בסהרה סיטי בסדנא שמעבירה אישתו ביום שישי! הההההההההה, איזה עולם יפה!!!
לילה טוב לכולכם
סיגל נ.ב. אגב, איילת יקרה, גם בתחילת המופע הזה היה מי שמצא לנכון לנסות לקטוע את דבריו של מר דב חנין (חד"ש), שדיבר על השלום (למרות שזה הנושא של הפסטיבל שבמסגרתו נערכה ההופעה!!), ועל איך שבזמנים כאלה מטורפים, פתאום היאוש נחשב הגיוני והתקווה נחשבת נונסנס.. (ציטוט לא מדוייק. הוא אמר את זה יותר יפה). הוא גם הקריא שיר של משורר ערבי, שנורא מצא חן בעיני ואני אנסה להעביר את רוח הדברים (שוב ציטוט לא מדוייק, אני מתנצלת): אם אפגוש במקרה את מי שרצח את אבי, אני אהרוג אותו מיד אבל אם אני אדע שיש לו אמא ואבא שדואגים כשהוא מאחר- אז לא ואם אדע שיש לו אחים שמתגעגעים אליו אז לא ואם אדע שיש לו אשה וילדים שאוהבים אותו אז לא ואם אדע שאין לו אף אחד מאלה, ושאין לו שום מכר או ידיד בעולם הזה, ושהוא לגמרי לגמרי לבדו- אז בטח שלא אהרוג אותו, כי מי אני שאכביד עוד את היסורים של האדם הבודד הזה... מספיק שאתעלם ממנו, וזאת תהיה הנקמה שלי זה על פי הזכרון, ואני לא משוררת, אבל הרעיון כל כך יפה, שהייתי חייבת לשתף אתכם. ולסיום עוד משהו מדבריו של דב חנין (הוא בנה של שכנתי שולה, אז אני קצת משוחדת...
): פתגם סיני עתיק אומר- כשהחושך גדול, עדיף לא לקלל את החושך, אלא להדליק נר. אפילו נר קטן אחד
יכול להאיר את האפילה שוב לילה טוב
ממני
נתן הופעה מרגשת ומהפנטת בצוותא ת"א, ולי היה הכבוד והעונג להיות שם