עומר ממי

עומר ממי

קודם כל במידה וילדת מקווה שהכל בסדר ושאת שלמה ושהתינוק בריא ושלם ואם עדין לא אז בהצלחה עד הלידה ובלידה עצמה. הכרתי מישהו שנפרד מחברה שלו לפני 3 שנים קשר של 4 שנים. קשה לי להסביר את הקליק בינינו אבל אני מרגישה שאני מדברת איתו שהאנרגיות שלו יכולות להזין אותי. שאלתי את הרונים לגביו אם שווה לי להשיקע בו . ( הכרנו אתמול ביום האהבה בלילה חח ) 1.האגאלאז. לא התחברתי . ( והוא יצא פעמים ? ) 2. האגאלאז . 3. סווילו. 4. ווינג'ו. הרגשתי צורך להוציא עוד אחד. ג'רה . מתגעגעים לשלומך...

ברד ירד בדרום ספרד הערב

"האגלז" פרושו, הכנסו הביתה הגיפו תריסים, התחממו ויבוא העת לפעול רק שלא כעת הוא יצא פעמיים!!! בפריסה קלאסית של 3 פרושו: בעבר או בהווה הקרוב האשון והשני הווה מתמשך.. שלישי עתיד השלישי יצא לך סווילו רון השמש אך במשמעות של כח נשי, בעתיד יהיה טוב ותזרח השמש פתחת עוד 2: וונגו' רון העליצות,רון שאומר" שיחקת אותה.." וג'רה המסכם האביב המוקדם בארצות השלג - הנבטים מבצבצים מתחת לשלג ולכפור אם תשכילו להמתין תהנו ממנו בקרוב, אם תשברי את הקרח ותנסי לחשוף את הנבטים, תחשפי אותם לקור הלילה ולחורף שעדיין לא ממש הלך והלך עליהם.. מדמוזייל / מדאם, היי האשה החכמה (פרפרו) הוא עוד לא עבר את החורף שלו ואת המתיני ואל תשברי את שכבת השלג המגינה על הנבטים, שם אומנם בקטן אך זה יגדל עד הקיץ יום אהבה שמח!!!
לכולנו. נ.ב. הסוד הוא במשפט כולו ובסדר ולא ברון הבודד בקורס שהתחלתי להכיר את הרונים הייתי עסוקה - בלאהוב רון ולשנוא רון, היום אני נהנית מהשפה שבין רון לרון...

אז זהו ש

את היית בקורס של הרונים ולמדת אני לא. ולכן לא הבנתי כלום ממה שכתבת חוץ ממזמורים יפים .

הפשט

הוא עוד לא מוכן מעוניין אך לא כעת הזמן יש עתיד לקשר אך דרושה סבלנות.. וגם האגלז הוא רון בקונטקסט ולכן המשמעות של משפט רונים היא בפתיחה 1=2=3>>>אומר ש.. הבנת? מקווה שהייתי ברורה

או:

היי האשה החכמה (פרפרו) הוא עוד לא עבר את החורף שלו ואת המתיני ואל תשברי את שכבת השלג המגינה על הנבטים, שם אומנם בקטן אך זה יגדל עד הקיץ יום אהבה שמח!!! לכולנו.

אוקיי, יקירתי...

קודם כל, תודה רבה על המסר הסרוק - הקלפים האלה תמיד מקסימים!!! ולגבי הפריסה - תשמעי מתוקה, אני מכירה אותך כבר כמה, שנתיים בערך? כל פעם את לוקחת על עצמך פרוייקט, ואני מרגישה שהוא מתנהל במחשבה שלך יותר מהר, או אולי מהר זו לא המילה, אלא יותר באינטנסיביות מאשר בחומר עצמו. וזה טבעי לרוחניקית שכמוך, כי לרוח אין זמן, ולחומר יש, וכולנו נקרעים כל כך הרבה פעמים בין היכולת שלנו לממש פוטנציאל עכש-שיו, לבין התקיעות שלנו בתוך חומר שלוקח לו זמן להפנים, כמו להתכלות. המסר הוא שהתהליך קורה יותר לאט בחומר, במציאות. ייקח זמן עד שיגיע הבחור שלך. גם אם זה יהיה הבחור, את תצטרכי לחכות לו, וזה ברור שזה לא מוצא חן בעינייך, אבל זה ככה
בינתיים, קבלי

למעלה