עומר יקרה

skooby

New member
עומר יקרה

אני לא יודעת אם את זוכרת אותי, היתי כאן שבוע שעבר. ניסיתי לחשוב על פרוייקט מסויים שאני עושה ונמה יהיה איתו, קיבלתי את הרונים הבאים: - תההילה Wunjo Ehwaz- סוס וDagaz- יום. מה זה אומר? תודה, מריאלה

היי, בטח זוכרת ../images/Emo24.gif

תשמעי, אני לא יודעת מה זה הפרוייקט הזה, אבל אני יכולה להגיד לך באופן כללי שהוא כנראה חשוב לך מאוד - את בתוך השביל של חייך. השיעור היחיד שאני יכולה אולי לחשוף בפנייך על פי קריאת הרונים, היא שיתוף הפעולה בין דרגים שונים. מה זה אומר לך? מה שם ראוי לתשומת לב מיוחדת?

skooby

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אכן הפרויקט הזה חשוב לי מאוד. מה כוונה ל"את בתוך השביל של חייך? לא חשבתי בכלל על הכווין הזה, למה הכוונה לשתף פעולה בין דרגים שונים? דווקא חשבתי לפי הרון הראשון (זה של התהילה), שאני צריכה להעיזר בסבלנות. לפי השני (הסוס) שאני צריכה להאמין שיש לי את הכח לעשות את זה, ולפי השלישי (זה של היום חדש) שיהיה לתקווה. בטח זה קשקוש מה שאני אומרת. תודה לך על הכל, מריאלה

בכלל לא קשקוש!

ממש מאוד מדוייק... הרבה מסרים חיוביים היו בפתיחה הזו... הרון השני, הפירוש שלך מאוד מעניין ולימדת אותי משהו מאוד חשוב על הרון הזה... את כאילו שמת את עצמך במקום של הסוס, שצריך לעשות את זה, ולא במקום של האדם, שצריך לאפשר לסוס. אני חושבת שהפירוש של הרון הזה הוא דווקא יותר מהמקום של לאפשר למי שתלוי בך, למי שזקוק לך, לקבל את המרחב שלו, ולתת מה שהוא יכול - לא פחות, וגם לא יותר. "את בתוך השביל של חייך", הכוונה שלי היא, שאת צועדת בשביל הקארמתי שלך, את פועלת נכון, את מממשת את תכנית החיים שלך מהתקופה שלפני שהיית בתוך גוף...

skooby

New member
דברים מעניינים

מעניין מה שאת אומרת על הסוס, כי בשלב הזה אני עובדת לבד (אני כותבת ספר), קשה לי לחשוב על מישהו שתלוי בי בפרויקט הזה, לפחות בנתיים. לגבי השביל הקארמתי, גם לי יש תחושה שאני צועדת בו, וזאת תחושה טובה כי זה גורם לי לחשוב שכל מה שעברתי בחיים שלי לא היה סתם ולפחות אני עושה משהו טוב למען אנשים אחרים. תודה לך, מריאלה

המסרים הכי טובים

הם אלה הלא צפויים. חפשי את זה שצריך מקום בחיים שלך והתחשבות, או להיפך - את זה שאת מחפשת מקום בחיים שלו. זיכרי, שזה לא ממקום של שוויון. אולי זה לא קשור לעבודה, כי חשבתי שאת מדברת על פרוייקט בעבודה. אולי זה ילד? הרי גם שם, יש מי שמנהל את העניינים, ומע' היחסים אינה שוויונית. אולי זה חבר או חברה שמרגישים חלשים כרגע? או כאלה שאת צריכה אותם?

skooby

New member
איך את יודעת

שאני עובדת עם ילדים???? מבחינת הרונים יכול ליהות שאני אשאל על משהון מבסויים והם יענו לי על משהו שלא שאלתי?

ראית? ../images/Emo13.gif

לא "גיליתי" שאת עובדת עם ילדים. נתתי את זה כדוגמה למערכת יחסים שבה יש תלות. מצחיקה
אז הבנת את המסר הזה?

או שאולי כן?

שאלת אם יצליח לך הפרוייקט החדש של הספר. אולי יש לך מה ללמוד מהקשר עם הילדים, בנוגע לפרוייקט הספר?

למעלה