עומר יקירה

פתי בו

New member
עומר יקירה

אשמח כמו תמיד לקבל את עצותייך. לא יודעת למה הבחור לא יוצא לי מהראש. זה לא שאני כול היום יושבת וחושבת עליו אבל יוצא לי לחשוב עליו המון. הוא מעסיק דיי הרבה את מחשבותיי. אני מאוד רוצה אותו. ואני לא מבינה למה אני לא מפנימה שהוא כבר לא שלי ואנחנו לא ביחד. הוא יוצא עם מישהי... בכול מקרה שאלתי את הרונים מה הסיכויי לחידוש הקשר ביני לבינו...? ושלפתי חמישה רונים(מקווה שזה לא יותר מידי
) וונג'ו ראיד'ו פהו נאודי'ז דאגאז

אוקיי

אין בקריאה שלך סימנים של חזרה לקשר איתו בזמן הקרוב, ניראה שכרגע את צריכה להתרכז בקריירה, ובכל מיקרה לא ברומנטיקה... מה את אומרת?

פתי בו

New member
אני אומרת שקשה לי

אני ממש ממש רוצה אותו. לא מפסיקה לחשוב עליו. קשה לי להפנים את זה. כשאת מדברת על זמן קרוב למה את מתכוונת? האמת שחוץ ממנו אני לא פנוייה לרומנטיקה. אין לי סבלנות לדייטים או לשידוכים. אולי יש שאלה אחרת שאני יכולה לשאול? או שאין טעם? חלילה אני לא מזלזלת בדעתך. אני תמיד אוהבת להתייעץ איתך,את יודעת את זה. אבל השאלה שלי האם אפשר לשאול שאלה אחרת יותר מקיפה?

בוודאי שאת יכולה

לשאול שאלה אחרת, ולבחור רונים חדשים. את יודעת, גם השאלה הזאת עשוייה להיראות אחרת כל יום, אחרי הכל - אנחנו רושמים את הארמה שלנו בכל רגע מחדש! האם קרה לפי דעתך משהו שעשוי להוביל לשינוי קארמתי במצב ביניכם? את בכל אופן מוזמנת להמשיך ולשלוף... (בובה, ואני ממש לא נעלבת... אני יודעת שאת אוהבת אותי!
)

פתי בו

New member
תודה את מקסימה אמיתית ../images/Emo24.gif

בקרוב יהיה מפגש חברתי שאני מניחה שהוא יהיה נוכח. שאלתי האם המפגש יוביל להתפתחות ביננו? ושלפתי 4 רונים נאוד'יז דאגאז ת'וריסאז גבו מה זה אומר? אני לבינתיים הולכת לקרוא מה פירושו של כול רון. שבוע מקסים שיהיה לך. את סובלנית ומלאת אהבה ואת פשוט מתוקה ומקסימה אמיתית.

פתי בו

New member
עומר ברשותך שאלה נוספת....

שאלתי האם נכון לי ללמוד עו"ס ושלפתי רונים... ג'רה סוולו אלגיז תו'ריסאז אשמח לשמוע את דעתך...

אוקיי

ניראה שזה יהיה לך מתאים מאוד - אבל לטווח קצר, זמני, ולא לתמיד. אם זה מתאים לך, להיות עו"ס לכמה שנים ואז לחפש קריירה חדשה - לכי על זה. אם את מחפשת משהו שתאהבי לנצח ומפחיד אותך להתמודד עם עוד משבר קריירה כזה בעתיד - זה לא מה שאת מחפשת.

פתי בו

New member
קצת מבלבל....

לא יודעת מה להחליט. את חושבת שעו"ס יהיה לטווח הקצר? כשאת אומרת לחפש קריירה חדשה את מתכוונת למשו אחר לגמרי? והאם את יכולה לדעת מה הוא התחום הזה? תודה רבה רבה לך עומר!

תודה ../images/Emo9.gif

ולגבי המפגש - מעניין, קיבלת פה שתי תשובות סותרות... גם שכן וגם שלא... ניראה שיקרה משהו ביניכם, אבל לא התפתחות של ממש אלא צעדון קטן, baby step. לא מה שאת מחכה לו... אולי איזה חיוך, שיחה, התחלה של דרך...

פתי בו

New member
הלוואי וזו תהיה התחלה של דרך ../images/Emo9.gif

אם הוא יהיה שלי לא אתלונן יותר בחיים!

למעלה