עומר הצילו ......

עומר הצילו ......

הפעם שאלתי שאלה שקשורה בתיקון של חומר, כסף והשאלה היתה והתרכזתי בה, מה עלי לשחרר ואיך לעשות זאת ? ואלו הרונים שיצאו לי ....... 1. ג'רה. 2. לאגוז. 3. תוריסאז. 4. אלגיז. הקלף האחרון והשלישי הכי דיברו אלי .. שאר הקלפים הבנתי שרמזו על פוריות מה זה זה ??????? ( הכרתי מישהו היום אבל לא התרכזתי בו .....

אוקיי...

שוב מופיע פה אלמנט הרגש. את צריכה לשפר את תהליכי קבלת ההחלטות שלך - יותר מהשכל, מהרציו, ופחות מהלב - המצב שלגביו שאלת את השאלה ישתפר. ניראה שהרונים, בפעם השניה, מתחמקים מלתת לך תשובה. האם את מתרכזת בשאלה כשאת בוחרת את הרונים? האם ייתכן שהתשובה עדיין לא זמנה להיחשף בפנייך (אני נוטה להאמין שזו התשובה, לפי זה שקרו אצלי תהליכים של תיקשור כשהתחלתי לכתוב את התשובה הזו) האם כדאי שתנסי להחליף את שיטת הבחירה שלך את הרונים? מה את אומרת?

טוב... אני עונה לפי סדר השאלות ..

לגבי החלטות בזמן האחרון כן קשה לי פתאום ,( אף פעם לא היתה לי בעיה בלקבל החלטה), והפעם קצת כמו מבוך ענין השכל. אני מתרכזת מאוד כשאני שואלת ומה זאת אומרת להחליף את שיטת הבחירה שלי ברונים איך להחליף ולאיזה ........... ? נ.ב. את זוכרת שסיפרתי לך על העין השלישית שלי שאני מרגישה אותה ? אז זה חזר בתקופה האחרונה מה לעשות עם זה ? אני מנסה להתרכז שם אבל לא הולך אז אני מוותרת .

למעלה