עומר הי

עומר הי

והכן הלימודים שלי מסתבר מאוד קשים יותר ממה שחשבתי צריך להגיש עבודות לעבוד אם ילדים אוטיסטים ( אולי אני מקבלת פיק ברכים) אבל זה לא מענין אותי הפיק הזה אני חייבת להצליח אסור לי להשבר באמצע אני חייבת לעשות עבודה ולגשת לסטאז יש לנו סטאז 6 - 8 חודשים במוסדות של ילדים עם לקות. אנחנו לומדים בין היתר גם פסיכולוגיה אנחנו צריכים להכין עבודה רצינית על כל הסטאז שלנו ולהגיש קייס ... אני בדילמה רצינית. הכל נראה הזוי ומפחיד לעמוד מול כיתה שלמה ולהציג את העבודה שלי אני מאוד אוהבת את האנשים וכולם אחלה הילדה הקטנה שבי יוצאת החוצא דווקא עכשיו ( מבולבלת נורא) שאלתי את הרונים איך להתקדם וזה מה שיצא . 1. פהו 2. ת'וריסאז 3. אלגיז - אין חיבור . 4. ג'רה. תודה בהצלחה ודש לקטן

תרומתי למאמץ..../images/Emo13.gif

אני עושה חוג אמנות עם ילדים בבי"ס עציון חינוך מיוחד - עם מקרים לא קלים, (והאוטיזם שאני פוגשת שם מן הסתם יחסית קל כי נמצאים במסגרת..) ראשית בהצלחה - זה מפגש ממש מרגש עבורי - עם ילדים 'מוגבלים' שבחיי שהם מלאכים בגוף.. שנית, אמנם פנית לעומר, אך היא לא נכנסה כבר כמה ימים וטרם ענתה להודעתי מיום ה' אז עזרתי הצנועה קריאה של משפט הרונים שרשמת: פהו- דאגי לבסיס איתן גם פיסי אך נדמה לי שכאן מדובר על בסיס רגשי - תמיכה מחברים ומשפחה למשל, אפשרות לחלוק גם בקבוצה וגם מחוץ לה את שעומד לקרות אותך... תוריסז - תביטי בחלק המלא של הכוס ראי את השלם - תראי מצבים קשים כהזדמנות ולא כמכשול.. אלגיז - רון שמדבר על תלות משענת ועל שאיפה לאור.. בהקשר ללימודים נדמה לי שחשוב תשתמשי במסגרת כתומך ותתקרבי לאור..דווקא חשוב! זיכרי שאת / שכולנו חלק מרשת! ג'רה - נביטה - ראשית האביב - יכול בך שינוי ותצמחי שנטיפי אולי תשאלי שאלות יותר ספציפיות..לגבי הקושי בלימוד הזה..

שנטיפי - גיבורה!

יקירתי, נכון שזה קשה לך - אבל שם זה ב-די-וק מה שאת צריכה! שנסי מתניים והתמודדי עם להביא את עצמך לקידמת הבמה. זה בדיוק מה שצריך לקרות. כל מה שזה מעלה, זה בדיוק מה שמעכב אותך. קיבלת מתנה גדולה בלימודים האלה. תתמודדי! אני מכירה אותך בדרכך כבר כשנתיים, וסוף סוף, אני כל כך שמחה להגיד, מצאת את המפתח שחיפשת! שימחה רבה. תעשי הכי טוב שאת יכולה.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif../images/Emo51.gif

תודה עומר כרגע איני רואה איך אבל מאמינה למה שאת אומרת.. תודה על התמיכה אוהבת אותך נ.ב. מתי את עושה עוד יום מגניב בפארק הירקון עם הרונים ומדטציה איתם?

בבקשה שנטיפי

דרך אגב נכנסתי לפורום שלך - חמודי אני לא ממש רואה טלויזיות.. כלומר חוץ מהרגיל את יודעת.. שיש סרט טוב או חדשות.. מתי זה הסידרה הזאת ובאיזה ערוץ? חשבתי לשאול את אחותי שרואה יותר סדרות ממני.. ותמיד שוכחת

למעלה