עומר הי

עומר הי

הייתי בראיון עבודה ואני ממש רוצה את העבודה הזאת. אני עדין לא יודעת איפה אני עומדת. הם צריכים להחזיר לי תשובה. הייתי עם עוד 10 משתתתפים. לא ידעתי כל כך איך להתרכז בשאלה כי היו לי במחשבה המון מחשבות על האם אני אתקבל. זה מה שיצא מקווה שזה בסדר. פתיחה ראשונה שלא יצא לי רון פעמים . 1 ראיד'ו. 2. אייהואז. - לא דיבר אלי כל כך . 3. סווילו. 4. ווירד. תודה ממי.

אייהואז דווקא טוב..

רדיו אור לך יאלה לדרך.. אייהוואז מדבר על סוף והתחלה -מוות ולידה מבחינה אנרגטית זה מקביל.. בהקשר שלך די ברור שמדובר על שינוי מקצועי בהווה סווילו כח הארה נשי..מדובר בהעצמה, נדמה לי ווירד = גו'קר = הרון הריק הכל פתוח יקירתי.. נשמע שהלך לך טוב נדמה לי שיהיה ראיון נוסף בין האחרים ותלכי על זה..נדמה לי עומר?!? ושנה טובה
ראית שלג? אנילא אוף..

וואי איזה עומק יש לך

לאונרדו מה זה הניק הזה שלך ? זה ו שמך המקורי? אם כן אז סליחה.. ועדין לא התקשרו. ולא לא ראיתי שלג חחח רק חלמתי עליו. הלואי . כדאי לפתוח שוב ?

לא אני סתם תם

יש לי שם של אנשים ואישות רגילות אני סתם מעריצה של אנשי אשכוליות ותפווזים..

לא אני סתם תם

יש לי שם של אנשים ואישות רגילותאני מעריצה אנשי אשכוליות ותפווזים..
הרונים זה הדבר ואגב לאונרדו דה וינצי חקר גם אותם...

אני מבינה

שהראיון עצמו היה משמעותי עבורך. האם את מבינה מה בראיון היה חשוב שתעברי? כרגיל אצלך, כשברור מה יקרה - זה כבר קורה. המסר הוא שכרגע לא ברור עוד, לא "כתוב" עוד אם העבודה שלך או לא. אולי התהליך של הבנת המסר הרוחני בראיון עצמו יעזור להפלת הפור...

אז אולי תעזרי לי עומר

איך לשאול את השאלה הבאה בנוגע למסר הרוחני שבתוך הראיון עצמו כמו שאמרת ? נ.ב. אממ אני שלושה ימים בלי סגריות והגוף צועק הצילו ואני לא נופלת לתוך המערבולת האין סופית של הסגריות ומה שמאחורי זה.

אוקיי

1. שאלה למשל - "מה עלי ללמוד מהראיון?" 2. מה קורה עם הפסקת העישון? אני מחזיקה לך אצבעות!!

למעלה