עומר אני די כועס...

ב י ש ו ף

New member
עומר אני די כועס...

כאילו ההודעה הראשונה שלי בפורום מדיטציה הייתה על "בעיות עם היהדות" מאגיה שמפעילים עלי... ואחרי חפירות ארכאולוגיות, אני חוקר על הווקיה ומגיע פתאום לזה........ שיכלת לפחות להציע את הכיוון....... עכשיו בשביל לפצות......... כל מה שאת יודעת על הגנות......... ושזה לא יקרה עוד פעם שלך בשיוף (בשבילך אפיפיור חחחחחחחחחחח)

בישוף יקירי..

צר לי שאתה כועס... נו... גם זה רגש לגיטימי
לגבי הגנות - למדתי וניסיתי הרבה שיטות. עבורי הכי עוזר לדמיין את עצמי בתוך בועה ולראות את הנפש שלי עולה, ואיזה שהוא זמן, כמה שהיא עולה - להמשיך ולהעלות אותה. כי אני יודעת, שהדברים שאני צריכה להיזהר מהם, הם אלה הנמוכים, ממש פיסית. אם אני אגיע למקומות הגבוהים, לא אצטרך להגן ולא אצטרך לשמור. בזמן טיפול, יש לי את הריטואל האישי שלי, שעיקרו הוא באמת לבנות סוגשל בועה מסביבי, בתנאי שאפשר להוציא ממנה, וגם להכניס - אבל מפולטר, לא את הכל. זה חלק קטן מהטקס שלי שהתפתח לי עם השנים והטיפולים, וכל אחד לאט לאט בונה לעצמו, אני מאמינה, את הטקס שלו.

ב י ש ו ף

New member
אוקיי דימיון מודרך זה אחלה

אני מאוד מאמין בדימיון מודרך, אני חושב רק שדרגת המיקוד והריכוז חייבים להיות מאוד גבוהים, כשכל החושים מופעלים בכל מקרה....... חיפשתי תשובה נוסח מאגי יותר....... . אבל תודה, אגב לא כעסתי נורא כעסתי סימבולית...... ביי

נידמה לי...

שהגנות זה לרוב בדמיות מודרך, לא? חוץ מאולי להבעיר מרווה וכאלה, שזה גם טוב, אבל לא במקום...

למעלה