עומרי...

wakshlak

New member
עומרי...

קודם כל חג עצמאות שמח! אני מקווה שנהנת בחגיגות אתמול והיה שמח!!! שאלה: האם צילמת אתמול בסוף את מגדלי צמרות כמו שביקשתי או לא? (ולגבי לויינשטין ורובינשטיין...). אסף.

Secular

New member
היי אסף../images/Emo13.gif

לצערי לא יצא לי לצלם את צמרת,התכוונתי לצלם אותם מהטיילת של עזריאלי, אבל איש ביטחון עצר אותי ואמר לי שאסור לצלם שם ללא אישור. לגבי לוינשטיין ורובינשטיין,גם לא יצא לי-אך אל דאגה,אמור לי מתי אתה חוזר מהצבא ואני מבטיח לצלם עבורך את החסר
חג עצמאות שמח גם לך
עמרי

wakshlak

New member
אין בעייה

אני חוזר ביום חמישי הבא לביתי... בכל מקרה, מוזר העניין הזה עם איש הביטחון... צילמתי שם כל כך הרבה פעמים, והרי אפשר לצלם הכל גם מהמצפה, כך שלא נראה לי שיש שם משהו מאד סודי... אני מקווה שתוכל לצלם את מה שביקשתי לפעם הבאה. אסף.

Secular

New member
או.קיי...

אני אשתדל עד יום חמישי הבא לצלם את התמונות,ביום שלישי אני כבר אהיה פנוי כך שאנצל את הזמן להעשיר את המאגר הישראלי-ציוני-עברי-יהודי
באתר
!! סונול מתקדם מצויין! כך גם תדהר רוגבין שידוע בשמו מגדל איילון... רק גזית פז ואכטמן הם בהקפאה!,מי יודע,אולי המשבר מאחורינו
בקיצור,שמור על עצמך שם בצפון... עמרי

wakshlak

New member
תודה... ו...

באמת? השם של תדהר-רוגובין זה מגדל איילון? זה השם הרשמי? אסף.

Secular

New member
כן,זהו שמו הרשמי של המגדל...

השם שאנחנו רגילים לקרוא לו בפורום הוא מגדל תדהר-רוגבין על שם חברת הקונסטרציה!

wakshlak

New member
כמו כן...

כתהיה באזור אתה מוזמן להמשיך לצלם עוד הרבה תמונות של המגדלים בבניה. כבר העלתי לאתר את תמונות הבנייה שלך, הן מוסיפות הרבה... אני גם אשמח לתמונות של דורי ותדהר-רוגובין, אך גם מאד של מגדל הממשלה, סונול, הרכבת, מבקר המדינה וויצמן ועוד... ראיתי שמגדל הממשלה מתחיל לתפוס גובה, ובקרוב יהיה לו משקל בסקי-ליין של תל אביב. כמו כן מעניין אותי, מה מצב הבנייה של סונול, דורי ותדהר-רוגובין? (אני לא נמצא באזור בזמן האחרון, אז אשמח לשמוע עידכוניים (וכמובן לראות תמונות) של מצב הבנייה (מס´ קומות וכו´). אסף.

TheIllustrator

New member
אתה ישראלי? כן או לא!?

כן... כשרציתי להיכנס לעזריאלי עם מצלמת הווידאו שלי אסרו עלי להכנס לשם. (מדוע בכלל!? אפשר לחשוב מה יש שם... בסיס צבאי מוגן!? מי יכול לומר לי מדוע לא מרשים לצלם שם!?) אז אמרתי "טוב" ושמתי בתיק... לאחר שנכנסתי, יכולתי שוב להוצא את המצלמה ולצלם כאהבת נפשי! (למרות שלא עשיתי זאת מאחר ואני לא פרובוקטור
) הקיצר... מהפלטפורה של העזרי יש אחלה תמונות של הבורסה וכו´, אז אפשר להיכנס עם מצלמה בתיק, לעלות לפלטרופה נקיית המאבטחים, ולצלם שם. בין כה וכה זה לא מסכן את הסביב הצבאי של עזריאלי, מאחר ואתה לא מצלם אותו, אלא ממנו.

wakshlak

New member
שאלה

אתה יודע מה הכתובת המדוייקת של מגדל וויצמן (או צומת רחובות) אסף.

Secular

New member
שאלה ותשובה......

הכתובת שלו זה רוב וויצמן לא ידוע לי על צומת רחובות...
ויש לי שאלה,למה אתה כותב בסוף כל הודעה-אסף,מה,אני לא יודע שאתה אסף

למעלה