עומרי ליטוין

Fly GirL Q

New member
האחרון ממש מיוחד

איזה מצלמה? מדידת אור אוטומטית? או התבצעה על הקרקע לפי תנאי האור?

ikd

New member
הייתי מוסיף - לא רע בכלל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

Kobi Israeli

New member
סוף סוף

ראשית מי הצלם ? אין כמו מצלמת סטילס דיגטלית שתוציא תמונות איכות ברמה ראויה שלא כמו מצלמות ה DV. שלא לדבר על החיסכון הכספי. עם איזה מצלמה השתמשתם כאן ? באיזו רזולוציה התמונות ? האם השתמשת בשיטת הכבל בפה כמו במצלמות הרפלקס ? האם המצלמה היא ב top mount ? ממתין להמלצות.

e mordi

New member
זה לא הצלם זו המצלמה../images/Emo57.gif

מצלמה canon rebel 300d רזולוציה 6.3MP צילום בשיטה הרגילה לחצן בפה TOP MOUNT חיסכון בתווך הארוך בהחלט. מורדי

danmordechay

New member
מורדי כמה המצלמה שוקלת?

והאם אפשר להשתמש בדיגיטליות אחרות גם עם לחצן פה או שהיא חייבת להיות מצלמה "מקצועית" בומבסטית כזאת?

Kobi Israeli

New member
מורדי (וגם עופר בר)

מורדי, ראשית ברוכים השבים ! שאלה: כמה עולה המצלמה ? האם היא בדומה לסוני PC מומלצת לצניחה באופן מיוחד ? עופר, לך בטוח יש מידע נוסף בנושא: מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה מצלמת סטילס לקסדה שלי ? תודה !

FalxOri

New member
800$

לפחות לפי חיפוש ראשוני. מצלמה מצוינת בלי קשר לצניחה.. O

e mordi

New member
פרטים

המצלמה הזו היא בעצם דגם דיגיטלי למצלמות canon eos 300 /2000 מצלמות אלו משמשות אותנו היום, השלט הוא אותו שלט. בחנויות שחיפשתי הייתי מצוייד בשלט, ניסתי הרבה מצלמות אבל זו היתה היחידה שהתאימה לסנדל. לא קיבלתי המלצות ואני גם לא ממליץ. מהנסיון היחיד שהיה לי עם המצלמה אני מאוד מרוצה מהתוצאה ואף נראה לי שהמצלמה תעשה את העבודה. אני מניח שחברת canon לא תמליץ על המצלמה לשימוש בצניחה. אבל את מי זה מעניין. המצלמה נקנתה ב L.A המצלמה כולל עדשה 18-55mm ב 969$ ביטוח ל 4 שנים 100$ סוללה נוספת 50$ כרטיס זיכרון 256MB נוסף 50$ 7.5% מס מקומי ואחרי כל זה המסלול האדום בנתב"ג עוד 18% מע"מ. יש מצלמות זולות יותר עם אפשרות לשלט אלחוטי ואולי גם לא אלחוטי שווה בדיקה. מורדי

Kobi Israeli

New member
יקר לי...

מורדי, הפלת אותי עם המחיר. מה עם המצלמות הדיגטליות הרגילות יותר (למשל יש עכשיו sony עם 5 מליון מגהפיקסל ב 500$. האם הן לא מתאימות ? האם התכוונת לשלט אלחוטי ? רעיון : מה דעתכם בפרדייב להשכיר לעיתים את המצלמה פר קפיצה ? תודה.

oferbar

New member
מצלמות דיגיטליות

היה מאמר בפרשוטיסט לפני שנה או יותר על צילום דיגיטלי בצניחה. אחד הפרמטרים שהוזכרו היה קצב הצילום. מניסיון, מצלמה דיגיטלית ממוצעת יכולה לצלם תמונה כל כמה שניות, וזה לא כל כך מתאים לקצב מהיר יותר למשל של Canon EOS "הרגילה" שיכולה לצלם גם שתי תמונות בשניה. מורדי, אתה יודע מה הקצב של המצלמה? חוץ מזה, המחיר עדיין יקר כיום, בערך כמו וידאו דיגיטלי, אבל זה בטח ירד עם הזמן (או שלא...) אבל חוץ מזה, זה נראה פתרון נפלא למישהו מיקצועי כי אפשר להוציא את התמונות על המקום למחשב ולצרוב על CD או DVD. וגם האיכות נראת מצויינת.

למעלה