עומרי כנס בקשה...

nona61

New member
עומרי כנס בקשה...

אני בת 16 אמנם ניראלי הכי קטנה כאן אבל לפעמים אני מרגישה מבולבלות לא מאושרת לא יודעת מי אני זה גיל ההתבגרות או שזה טיבעי ?

נונה יקרה ../images/Emo24.gif

קודם כל, זו תחושה מוכרת, גם אני חווה אותה לפעמים, אם כי נדמה לי שפחות ממה שהרגשתי בגיל 16 ופחות ממה שהרגשתי לפני שהבנתי שהייעוד שלי הוא בתחום הרפואה המשלימה. אושר הוא דבר יקר ושאיפה חשובה, אבל אני לא חושבת שאשר הוא רגש שאפשר להרגיש כ ל הזמן. מקסימום, שביעות רצון.. אבל אושר - בא והולך, כך לפי הבנתי... בלבול - אני מאמינה שבלבול טורף את הקלפים, מטיל ספק ועוזר לחשוב מחדש - מה אני רוצה? לאן אני הולכת בחיים האלה? אולי תוכלי להרחיב - באיזה נושאים את מרגישה מבולבלת? אהבה רבה
עומר

nona61

New member
עוומר :]

לא יודעת אני רוצה להתחיל להיפתח בפירסום ולא יודעת איך להתחיל יש לי דווקא תמיכה אני עוד מעט בת 17 ואני מרגישה פיספוס שלא הספקתי לעשות כלום בחיים ואני מגיעה למצב בכלל שאני לא רוצה להגיע לגיל 17..

מה זה אומר להיפתח בפרסום?

הנה מחשבה מנחמת - עדיף לך לנסות לרצות, להיות בת 17, כי ככה וככה תיכף תגיעי לשם... למה שלא תנסי להתרכז במה שכן הצלחת להגיע? כלומר, לדעתי, ואם אני זוכרת נכון, בגיל 17 להגיע למצב שאת יודעת לאן את רוצה להגיע בחיים - זה הרבה מאוד, לא?...

nona61

New member
לעומר היקרה ...

אני יודעת מהן השאיפות שלי אבל לפעמים אנני לא יודעת באמת מי האני הפנימי שלי זה הגיוני ? והתכוונתי להיפתח בפירסום להרבה דלתות של אפשרויות דוגמנות שחקנות כל מה שקשור לבמה אני אוהבת את זה

doingood

New member
תסלחי לי על השאלה הבוטה... ../images/Emo13.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום... דבר שני, השאלות שאת מעלה פה מאוד אופייניות לגיל שלך, לדעתי. אז השאלה שלי היא - איפה לדעתך הבעיה?

nona61

New member
בכיף אני ייעננה :]

אין לי מושג יש לי כמה שאלות אבבל גם לי נראה שזה טיבעי לגיל שלי כל השאלות ששאלתי את עומר זה הכול בעירבובים...

את לא לבד

יש אנשים שכל החיים שלהם לא מחוברים לאני הפנימי שלהם. את בת 16 ואת מודעת לזה שהוא קיים, וזה הישג ענקי. החיבור לאני הפנימי זה דרך ארוכה ומעניינת ואת כבר התחלת אותה וזה מצויין. פשוט תביני שהדרך הזאת לוקחת הרבה זמן לפעמים חיים שלמים(לפעמים כמה
) אין הרבה ילדים בני 16 שחושבים על מי הם ומהו האני הפנימי שלהם אז באמת כל הכבוד ותמשיכי בדרך הזאתי אבל אל תייסרי את עצמך במחשבה של אני לא מחוברת לאני הפנימי שלי פשוט תחיי את הרגע ותהני מהמצב שלך כרגע. אנחנו עכשיו מתקרבים לחג פסח ואת באמצע היציאת מצרים הפרטית שלך היציאה מעבדות לחירות הפרטית של כל אדם ואדם אז שיהיה לך חג חירות שמח ותצאי ממצרים אל החופש המואר. שברגע שמצליחים להשיג אותו זה הדבר הכי יפה וטוב שיש בעולם חג שמח

למעלה