עומרא לילה טוב

פנינה101

New member
עומרא לילה טוב

צפויים שינויים אירגוניים כנראה אצלנו בעבודה רוצה לדעת מה צפוי לי בארבעה חודשים הקרובים אם המצב שלי משתפר? מבחינת משכורת, ומבחינת "מזג האוויר" ואולי לשאול מה השינויים הצפויים לי במקום העבודה, איך הם ישפיעו עלי? לא יודעת איך לנסח את השאלה אבל אזרוק 4 רונים... 1. קנאז 2. גבו 3. קנאז 4. ראיד'ו מקווה שאלו רונים טובים עומר תודה רבה לך

מה זה טובים!

פנינה, (זה הרונים הכי שאני אוהבת, אם כי אני אוהבת את כולם, והסוד הוא במשפט הפנימי שנוצר בין רון לרון..) קנז שיצא פעמיים, הוא רון של הארה - של רגע של זחיחות הדעת, של נפילת האסימון רון בעל כוח גברי. גבו הוא רון שמדבר על כך שיש לכולנו חוזה שמימי, אם תרצי או בפורמט רציונלי יותר שאת מקבלת מתנה או שתקבלי מתנה וזכרי שעליך גם להחזיר ליקום, שזו מתנה מהסוג שאין עליה החזר.. ושוב קנז - הצלחה בעקבות שינוי נדמה לי.. ורדיו - יאלה צאי לדרף.. (אם כל האור שבגבו וקנז X2 הותיר בליבך שאלות הרונים אומרים תצאי למסע - יהיה טוב) יום של אור!

פנינה101

New member
לאונרדו- לא הבנתי

גבו הוא רון שמדבר על כך שיש לכולנו חוזה שמימי, אם תרצי או בפורמט רציונלי יותר שאת מקבלת מתנה או שתקבלי מתנה וזכרי שעליך גם להחזיר ליקום, שזו מתנה מהסוג שאין עליה החזר

גבו

רון שמדבר על מתנה ללא החזר, מן מנחה. קשור בחוזה שמימי ובדרך שכתובה מראש. (יצא מבולגן כי הסתכלתי בשני מקורת שונים לפני הניסוח) בהקשר שעליו שאלת לגבי המפנה בעבודה יהיה מפנה, שיהיה לטובתך כמדומני.

פנינה101

New member
לאונרדו האחת ../images/Emo140.gif

איזה מתנה אני מקבלת? חוזה שמימי אני מבינה שזה הנשמה שהחליטה משהו, לפני ירידתה, והיא ממלאה את תפקידה ואז...מה המתנה שאני מקבלת? ומה אני אמורה או לא אמורה להחזיר ליקום? את זה לא הבנתי. קודם כל תודה גדולה על הפירוש...כי אני כבר לא יודעת את נפשי שם בעבודה מחוסר חמצן, ואמורים לפתוח חלון ויש אחד שאמור לבצע את זה והוא מושך בכוונה את הזמן כבר חצי שנה. כי הוא אוהב להרגיש "גדול" וגם בעבודה יש אווירה כזו ואחרת. ואני בתוך עצמי בתוך נפשי, עושה את המהלכים הנכונים אבל תוצאות, איפה הן? אז מה אני אמורה להחזיר ליקום? תודה רבה לך ליאונרדו

אהמ..../images/Emo68.gif

בקורס עם עומר, היא לימדה שרונים לשאול שאלות כן ולא ולא "איזה" "מה" ו"כיצד", גיליתי שאפשר לנסח דברים באופנים שונים לפעמים עומר עונה בפורום שהשאלה לא ברורה, וגם בקורס לימדה שלפעמים הבעיה בפרוש התשובה היא שהשואל לא דייק תשאלה אבל אצלך הרונים היו ממש ברורים, והמצב מוגדר רק שתנסחי שאלה נוספת האם בעתיד אהיה מרוצה ממקומי החדש למשל או מה שתנסחי בינך לבינך.. אהם.. נדמה לי ואת יכולה לחפש את התשובות בעצמך בתוכך (יכול להיות שהשינוי יוביל אותך לדרך חדשה שהיא דרכך זו גם שאלה (נדמה לי שזו תשובה שדורשת עבודה מצדך)

פנינה101

New member
לאונרדו - עומר שלום הנה שאלה נוספת

לאונרדו כעצתך שאלתי "האם בעתיד אהיה מרוצה ממקום עבודתי" 1. פהו 2. ג'רה 3. לאגוז 4. אנסוז מקווה לטוב ותודה רבה עומר אשמח לשמוע גם אותך...

פנינה

את פנינה במקום הזה שמרגיש לי כעת רע והרונים קופצים לי בעצבנות עדיף שתחכי לעומר הרונים מוסרים בקיצור שצאי לדרך האביב מתעורר.. לאגוז ואנסוז לא ממש מבינה מה הם אומרים בהמשך המשפט הרוני הנ"ל.. יש פה משימה קשה אך כזו שמשנה מהלכי חיים (מן טקס חניכה) סלחי לי שקצת נשבר לי..

פנינה101

New member
עומר תכנסי בבקשה להודעה../images/Emo39.gif

לאונרדו מבקשת שתעני את על השאלה לאונרדו כעצתך שאלתי "האם בעתיד אהיה מרוצה ממקום עבודתי" 1. פהו 2. ג'רה 3. לאגוז 4. אנסוז מקווה לטוב ותודה רבה עומר אשמח לשמוע את תשובתך

לפנות בוקר קוב לך

פנינת הפורום!
חרצית! פרח פושט אבל אין יפה ממנו כשהו ברשת שדה חרציות בחמה (אולי שה חמניות.. אני אוהבת את כל הפרחים תאמת..)
צאי לדרך (זה פהו) האביב בפתח (זה ג'רה) התחברי לכוח המיים (לגוז) >זרימה / רוחניות/ העמקה התחברי לכלי הביטוי הנאום הדיבור (אנסוז) (ככה קוראים משפט רוני - מסר מנאודין אל הרונים שאוהב את כולכם חברי פורום רונים יקרים אתם שליחיו - אתם הרשת שלו..!) וגם ממני

../images/Emo210.gifבבקשה שבוע טוב ונפלא לך

בהצלחה עם העבודה בעיקר נראה שאת צריכה לזרום עם השינוי ולא להיות בפחד שזה תמיד נכון בעצם

בשימחה

ניראה שיש שני כוחות חזקים שעובדים במקביל על מערכת היחסים שלך עם העבודה - אחד הוא החומרי, והשני הוא הרגשי (לא המנטלי, החברתי או אפילו האנרגטי, אלא במיוחד הרגשי). כאילו, שיש לך צורך שחשוב להיענות לו, למקום חם מבחינה רגשית במקום העבודה. הבנתי היא שאת כרגע שמה את הצורך הכלכלי לפני כל צורך אחר אבל זו שגיאה להתעלם מהצורך שלך בחברים ובהבנה ושיתוף במקום העבודה, כי לעולם לא תהיי מרוצה במקום עבודה אלמלא תרגישי שאת נשמעת ומובנת... אני מקווה שאני מסבירה את עצמי היטב.. בקיצור, ניראה שדווקא המקום הזה, הרגשי, אצלך, אינו נענה כרגע ואת ממוקדת בכסף, שם את דווקא מרגישה שיש סיבה להישאר בעבודה (לאו דווקא בגלל שהשכר גבוה, יכול להיות שאת פשוט לא מרגישה שיש סיבה ללכת ממקום יציב, מכניס, וכו'). כדאי לתת מקום, בעבודה הזו ובבאות אחריה, לעניין החברתי, ולדעת שאצלך זה צורך שחשוב להיענות לו. יכול להיות שזה בגלל שאת הרבה שעות שם, ויכול להיות שאין מקום אחר שאת מרגישה שייכת אליו יותר - במקרה הזה, ייתכן שאם תמצאי לעצמך עוד מסגרת חברתית תהיי גם יותר מרוצה בעבודה (למשל עוד חוג, קבוצה, תחביב, התנדבות, וכו'). הצלחה, יקירה!

בוקר של אור חם

איזה בוקר כייפי... פנינה ברשותך אנסה להבין ולהסביר נראה לי שעומר התכוונה לכך שאם תישארי בעבודה הנכחית, גם תוכלי להמשיך להשתכר בכבוד, ובשעות החופשיות שלך תוכלי למלא את החלק הרגשי ע"י פעילות מהנה עם אנשים שלא קשורים לעבודה.. למשל, יצירה כהבעה רגשית, או פעילות ספורטיבית, ולדעתי גם חוג דרמה בו תביעי משהו אחר יהיה טוב. כך תשחקי אותה על שני צידי המטבע...ותתפני לחלק (הרגשי הפנימי) ששכנראה גורם לך לחוסר סיפוק בעבודה אך יחד עם זאת בלי עבודה זו יהיה בך חוסר אחר ולא ממצה. מקווה שהבנתי, ואם לא תמיד אפשר ללמוד. בהצלחה רבה!
ויום נפלא .

פנינה101

New member
שלייקסוםבאיחור אמנם אבל התודה מגיעה

תודה על הסברייך..ועל השקעתך. את לא היית רחוקה. אכן פעילות ספורטיבית אני עושה כל הזמן בחוג לדרמה הייתי עד שזה התפרק,, הייתי בהרבה חוגי יצירה תודה רבה ל שלייקסום

אז יוקל לך...

כי בתכלס הרונים שלך מדברים על תחושה של בדידות... או חוסר שיתוף...

למעלה