"עומד על נייר"

"עומד על נייר"

אני ממש רוצה לקנות דיסק של אביתר,אני יודעת שהאחרון שלו הוא-"עומד על נייר"... איך הדיסק? יש לו דיסק טוב יותר שאתם ממליצים?

יש לו שלושה אלבומים

"אביתר בנאי", "שיר טיול" ו"עומד על נייר" ויש הבדל של שמיים וארץ בין אחד לשני, אני ממליצה לך לשמוע בחנות ולהחליט.. או אם אני אהיה אובייקטיבית כהרגלי- אני ממליצה לך בעיקרון לבקר שם 3 פעמים בהפרשים התואמים את יכולותיך הכלכליות ולקנות את שלושתם כי בעיניי שלושתם חובה
בהצלחה!

TEENAGER1

New member
זה די תלוי איזה סגנון את מחפשת

אם תספרי לנו איזה שירים של אביתר את מכירה ואוהבת, אולי נוכל יותר לכוון אותך. בקצרה מאד: "אביתר בנאי" - האלבום הראשון, אופי מאד מלנכולי, בעיקר פסנתר ומיתרים. "שיר טיול" - האלבום השני, טקסטים ולחנים פחות מוגדרים, מוזיקה אלקטרונית ושימוש בסמפלרים. "עומד על נייר" - האלבום השלישי (והאחרון נכון לעכשיו), אופי אופטימי יחסית, להקה שלמה (גיטרות, בס, קלידים ותופים + תוספות למיניהן). אני מאד אוהבת את שלושתם, וקשה לי להגיד איזה מהם "טוב יותר". זה באמת תלוי מה את מחפשת.

קניתי את "עומד על נייר" בסוף...

ואני ממש מתחברת לשירים- "אבות ובנים" "תאטרון רוסי" תתחנני אליי" "כלום לא עצוב" "תחרות כלבים" "טיפה של אור" "יש לי סיכוי" "מנגינה יקרה" "מתי נתנשק" "שמתי לי פודרה" היה עוד דיסק שלו אני חושבת "אביתר בנאי" ושם ראיתי את רוב השירים האלה,אז החלטתי שאני רוצה להכיר עוד אז קניתי את זה. והאמת היא שהוא לא כ"כ אופטימי... אין ספר שבעתיד הקרוב אני אקנה את הדיסקים האחרים,כי באמת שאין זמר שאני מתחברת אליו יותר מאל אביתר!

תתחדשי ../images/Emo13.gif

והוא לא כ"כ אופטימי כי עוד לא שמעת את הראשון ("אביתר בנאי").. תשמעי אותו ואז "עומד על נייר" ייראה לך כמו שיא האופטימיות
ואם תשמעי גם את "שיר טיול" בדרך אז בכלל... יחסית אליו "עומד על נייר" הוא אלבום אופטימי

למעלה