עומד לי כשאני יושב, אז אני חייב לשכב! <הרהורים תבוניים של מצ'וטט כפייתי>
א א י ל ה New member 21/8/07 #1 עומד לי כשאני יושב, אז אני חייב לשכב! <הרהורים תבוניים של מצ'וטט כפייתי>
ת ת י א ה New member 21/8/07 #5 עומד לך? אז כנסי. חזק. עמוק. כמה שיותר פעמים. <בקשה תבונית של מתחרה אובססיבית> פעם ראשונה פעם שניה
P Pigulim New member 21/8/07 #8 "עומד לי", "זיק פה", "תתחילו להתרומם"... עוד איזה דבר-שניים-שבעים דומים ואתחיל לחשוב שיש פה איזו מגמה שלא כדרך הטבע.
"עומד לי", "זיק פה", "תתחילו להתרומם"... עוד איזה דבר-שניים-שבעים דומים ואתחיל לחשוב שיש פה איזו מגמה שלא כדרך הטבע.
י יעלילה2 New member 22/8/07 #11 עומד לי עומד לי עומד לי דקיק בחנוכה עומד לי יאיר בחנוכה שירים אשיר בחנוכה עומד לי מאיר (וגם אורי ומוטי ו (טוב לא חשוב)
עומד לי עומד לי עומד לי דקיק בחנוכה עומד לי יאיר בחנוכה שירים אשיר בחנוכה עומד לי מאיר (וגם אורי ומוטי ו (טוב לא חשוב)
ל לאסי מנגו New member 22/8/07 #12 עומד לי פול עלינו סקופ רציני. איילה עשתה סודני והיא לא זוכרת. חחח טפו.
נ ניאנדרטלי אורבני New member 22/8/07 #13 גונגו אוהב חחח טפו רק איפה הקק ? לאסי מנגו רוצה להשתעשע בזיקפה אל גונגו ? או שלאסי מנגו משחיתה רוק לריק ?
גונגו אוהב חחח טפו רק איפה הקק ? לאסי מנגו רוצה להשתעשע בזיקפה אל גונגו ? או שלאסי מנגו משחיתה רוק לריק ?