עומד בפני גירושין....

מירוש29

New member
עומד בפני גירושין....

היי שאלה בבקשה... רשמתי את 2 הילדים שלי למעון השנה אבל כניראה אנחנו מתגרשים כבר יש פתיחת תיק ברבנות ... זה אומר שאני צריכה לבטל תהרשמה לגן... השאלה שלי בגלל שכבר יש תיק ברבנות האם אני זכאית להנחה אני לא עובדת כרגע ... הילד בן שנתיים ומאוד זקוק לגן הילדה היא תינוקת אני יוכל להשאיר אותה איתי כואב על הילד שכבר זקוק לחברה... מה לעשות למי לפנות???? המעון זה שח המתנסים עולה בסביבות 2000 שח ... ועוד משהו... עוד משהו.. אני מתכוונת לעבור לאזור המרכז ליד הוריי אבל אין לי מושג מתי זה יקרה עד שנסיים את כול התהליך ....אשמח לעצות בקשר לגן נורא חשוב לי שהוא יכנס לגן ...

אייבורי

New member
רגע רגע סבלנות

מירוש29ת אני מבין שאת נמצאת במצוקה ריגשית וסערת רגשות. אני ממליץ שתמצאי מישהו שאת סומכת עליו במעגל החברים הקרובים שיתן לך תמיכה ועזרה. למיטב ידיעתי, אם יש תיק ברבנות, את יכולה לבקש הנחה ולהראות שיש תיק בפועל ברבנות. אני מציע שכן תנהלי דו"ש עם בעלך\גרושך ותגיעו להסכמות ביניים עד להחלטה איפה את גרה ואיפה הוא. במקביל כדאי שתנסי למצוא עבודה.

מירוש29

New member
היי

אני כרגע לא יכולה לעבוד כי אני עפ שני פעוטות בבית וגם אני לא מתכוונת להישאר באזור מגורים זה הדיון לבית הרבני ניקע לעוד 3 חודשים השאלה אנחנו גרים בשכירות וישלמנו לשנה מראש אז עד מרץ יש לנו אבל אני לא מתכוונת להישאר פה עד הסוף יאוו הראש שלי מלא בלאגן ... ניקבעה לי כבר פגישה עם עורכת דין לסיוע משפטים יש למישהו מושג עם אני צריכה להביא טפסים כלשהם??? אני ממש מבולבלת לא יודעת מאיפה להתחיל... השאלה עם גם כדי להכניס אותם לגן בשביך רק כמה חודשים הרי לא אשאר כאן אני ממש מבולבלת לא יודעת מאיפה להתחיל אפילו...

irit 123

New member
את מתכוונת להנחה של גני עירייה?

ויצ"ו נעמ"ת ושות'? אם כן אז אני עונה לך רק לגבי ההנחה. ההנחה היא עם כפל מבצעים, מה הכוונה? אין קשר בין זה שאת מתגרשת לבין העבודה. כרגע ההנחה שתקבלי, היא על סמך הטפסים שתמלאי ובטפסים תכתבי שאת לא עובדת, כי את לא עובדת. תקבלי הנחה על X סכום ולאחר מכן תוכלי להגיש את הטפסים שוב ולבקש הנחה נוספת. מעונות התמ"ת מאוד מאוד מעודדים נשים לצאת לעבוד,לכן הם יבקשו ממך תלושי שכר, ובמידה והיית בחופשת לידה ואת בעצם אמורה להגיש תלוש שכר בזמן חופשת לידה אז הפרוצדורה היא אחרת ובאתר האינטרנט שלהם יש פירוט. מקווה שעזרתי
ואם את צריכה עוד עזרה בענייני גני ילדים וכאלה, את מוזמנת לשאול ומקווה שאוכל לעזור...

מירוש29

New member
היי זה מעונות ששיכים למתנס

הילד בן שנתיים והילדה8 חודשים...האם אפשר להכניס את הילד לפחות עד שאני התארגן למעבר האם תיהיה לי הנחה בגגל שאני מתגרשת?? והשאלה גם עם הבעל יסכים לשלם...כי זה כבד מדי להכניס 2 ולא שווה לחפש עבודה כי גם ככה איזה שבועים הילד צריך להוציא אותו מוקדם להיסתגלות ואז חגים אוףךךף מה יהיה סורי שאני חופרת אבל ממש מבולבלת

irit 123

New member
מבינה את הבלבול ../images/Emo24.gif

זה מה שאני שואלת, גני המתנ"ס מסובסדים על ידי...... (השלימי את החסר) אם דרך משרת התמ"ת, ויצ"ו, נעמ"ת זה כמו שהסברתי לך. למרות שקשה לי להאמין שיש דרך אחרת שבה מתנהלים הדברים, אלא אם כן זה גן פרטי. בכל אופן, תמיד את יכולה להכניס את הילד לתקופת זמן שתרצי ואז להוציא אותו. רק תקחי בחשבון שבדרך כלל בחוזים של גנים מסובסדים, אם את עוזבת את החוזה באמצע את תצטרכי לשלם חודש נוסף כקנס (לא יודעת להגיד לך אם חודש על פי הסכום המלא או על פי סכום ההנחה) אין דבר כזה הבעל לא יסכים לשלם!זה מסגרת לילדים, מה הוא רוצה שתשבי בבית? בנוגע למה שכתבת על שבועיים... בגנים מסובסדים זה לוקח הרבה הרבה הרבה הרבה פחות זמן. הבן שלי צריך להיכנס עכשיו לגן כזה, רק שלנו נקרא גן מועצה, ב 1.9 (יוצא יום שישי) נפגשים לשעתיים וקצת, אחרי זה קצת יותר ואז עוד קצת יותר. בסוף יוצא שפחות משבוע והילד בגן. קחי בחשבון שגנים כאלה מתגברים בעיקר בעיקר בעיקר בתחילת השנה. בחרת בכלל גן? או שמתוך סערת הרגשות את מדברת? במידה ובחרת כבר גן לשנת הלימודים הזו, אז שיהיה בהצלחה, ואני רק מזכירה לך שתוודאי קודם כל לפני הכל אם תוכלי לרשום את הילדים לגן בשנת הלימודים הנוכחית בעיר המגורים הבאה, דווקא בגלל שאלה גנים מסובסדים ונתפסים ממש ממש מהר!

מירוש29

New member
היי

הגנים האלה כן מסובסדים ממשרד התמת אבל אני אמורה לעבוד בכדי לקבל הנחה וזה מה שהיתכוונתי לעשות אך מאין לדעת את העתיד קרה והחלטנו להיתגרש וכן רשמתי את שניהם ואני לא רוצה כרגע לעבוד גם ביגלל שאין לי עזרה עם הילדים אני אצטרך עבודה חצי יום ובטח בגלל הגרושים אז יהיה לי מלא סידורים וגם שאני לא מתכוונת להישאר בעיר הזאת. אמרו לי לברר ברווחה להגיד שיש לנו תיק של גרושים מה שמענין אותי לדעת עם אפשר במעון של המתנס עם יש אפשרות לחצי יום... הילד חייב גן וזה מה שכואב לי הוא כול אוהב ילדים... ניראה מה יהיה יקירתי...

למעלה