עומדת להתחרפן

g a l i 2 6

New member
עומדת להתחרפן

שלום בנות יקרות! אני יודעת שהרבה זמן לא כתבתי ועמכן הסליחה על כך אבל אתן תמיד בליבי ואני קוראת כמעט כל יום קצת עדכונים, יום רביעי האחרון עשיתי בדיקת בטא לאחר ivf רביעי הייתי מאוד אופטימית כי היו לי כאבי בטן לא מוכרים בבטן התחתונה ואפילו צרבות שהיו לי גם בהריון הקודם שהחזיק מעמד שבוע וחצי... בכל אופן הבטא יצאה שלילית וקיבלתי את זה מאוד קשה, ממש התרסקתי זה היה העובר הכי יפה שהיה לי אי פעם, אחד עם 8 תאים ללא שברים והשני 4 תאים עם שברים אבל בלית ברירה השלמתי עם העובדה וכמו תמיד כל הגוף שלי משתגע עם כאבי המכשושה המוכרים אבל המחזור לא מגיע הדבר היחיד שעשיתי שונה הפעם זה שהזרקתי דקא יומיים לאחר החזרת עוברים, הרופא רצה לעזור לעובר היפה להשתרש ואמר שזה יכול לעזור האם מישהי מכן התנסתה בזה? האם זה מה שמעכב את המחזור או שיש עוד סיכוי (אופטימית חסרת תקנה) שאני בהריון ואז אני בסרטים שהפסקתי את התמיכה , מתלבטת אם לדבר היום עם הרופא או ללכת לבדיקת דם מחר שוב בלי לומר לו או לקנות ערכה ביתית בקיצור, אני מתחרפנת ושונאת לחיות באי ודאות... אשמח לעצתכן

זואילי

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

כל כך מתסכל
אמנם לא קיבלתי פרוטוקול כמו שלך, אבל בהחלט שמעתי על דקא שנותנים כתמיכה. לדעתי זה מוכיח יצירתיות יפה של רופאך כי לא הרבה רופאים מציעים את זה. מקווה שהמחזור יעבור מהר ובלי יותר מדי כאבים. תחזיקי מעמד,

g a l i 2 6

New member
תודה זואילי זה באמת הדבר היחיד

שמנחם אותי כרגע , שאני יודעת שאני בידיים טובות אני כל כך שמחה שעברתי רופא אין לי ספק שזו הייתה ההחלטה הנכונה וזה מה שחשוב סה"כ זה הטיפול הראשון אצלו אז נקווה שבפעם הבאה נצליח

יקירה..../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע, עצוב לי שאת צריכה לעבור את כל זה... תהיי אופטימית, בסוף זה יקרה ותזכי למה שאת כ"כ מיחלת, אני בטוחה בזה וגם את צריכה להיות בטוחה בזה... ליבי איתך ואל תישברי, כמה שזה קשה, תהיי עם הפנים קדימה.. שולחת לך חיבוק גדול

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

גלי יקרה צר לי על השלילי המכאיב
מקווה שבקרוב תקבלי בשורות טובות תרגישי טוב

../images/Emo201.gif

קחי לך זמן להתרסק ולאסוף את השברים
אני מניחה שהזרקת דקא קצר כתמיכה בתוספת לתמיכה.. עכשיו זה הטרנד לתת דקא קצר ביום 5-6 לשאיבה, טוענים שמעלה את סיכויי ההשתרשות. אם עד חיה באי ודאות,בצעי שוב בדיקת דם רק כדי להיות רגועה. תרגישי טוב

g a l i 2 6

New member
תודה יקירותיי

החוסר ודאות נגמר ביום שבת בצהריים בו הגיעה המכשפה ואני חייבת לציין שבמחזורים האחרונים יש לי תופעה מוזרה פעם זה היה מתחיל בסיוט ועובר אחרי יומיים שלושה עכשיו ההפך היום הראשון נסבל וביום השנה והלאה הציסטה נזכרת שהיא קיימת ויש לי כאבים נוראיים בצד שמאל, אגן, טוסיק ומקרין אפילו לרגל אז מחכה להיות כבר אחרי זה הפעם לקחתי כדור שדיי הציל אותי -אלגוליזין פורטה ומקווה שהיום זה יהיה הכדור האחרון בואינג, הדקא אכן ניתנה כתמיכה , טוב לדעת שהרופא שלי בעניינים לגבי ההתרסקות, בהחלט אפשר לומר שהפעם התרסקתי אבל לאט לאט מתחילה לחזור לעצמי ולהתאושש ולטפח תקוות לטיפול הבא

למעלה