עומדת במרפסת

ronitr11

New member
עומדת במרפסת

אם מה שעושה לך זה התמונות אז בוא ביחד ונלך להנות "מול המחשב" צלם אותי עירומה זו אחלה של תמונה התמונה של "נצמד מאחור" זה פורטרט שלי ואיזה בחור ציירו שם אותי עם בעלה של אחותי כאן אני "עומדת במרפסת" עומדת מולך מתרפסת בתחתונים צבעוניים נשארת ויחד איתך אני מאושרת "בדרך לים" תפסת אותי כשאני בדרך לשיאי את התחתנוים אני מחדירה בתנועה מגרה ב"עומדת מחכה" העיקר זו התנוחה כל השאר זה לא משנה העיקר שתהנה עם החוטיני הצמוד הלבן התראנו ואתה כבר כאן "אוהבת את הקיץ" (2) למה אתה לא לובש טייץ איתך "שוכבת מרגישה נבגדת" כשאחרי אתה פוגש את המגדת ולך היר עונה: עזוב אותה היא סתם זונה ב - "אתם מוזמנים להמשיך" רצית למרוח עלי קצת שפיך הייתי קצת הרבה שתוייה ותיעדת אותי בלי חזיה

bugbuster

New member
תארי לנו רונית את גיסך!

הציור המדהים ההוא. תארי! היתוודי! פנטזי! אבל התייחסי...

ronitr11

New member
גיסי

גיסי הוא בחור די מדליק השם שלו הוא ניק הוא הגיע מארצות הברית ורחוק מלהיות טלית גבר גבוה ורם שלכבודו התחת התרומם שרירי ושזוף הוא גם קצת חצוף דיבר עם קצת מבטא כשהיינו ביחד במיטה רצה אותי לבעול ובאמון אחותי למעול ביום בו התראנו לראשונה ידעתי תהיה פה הנאה היה קליק גם בחתונה ואיך שנגמר הקידוש הוא בא ונגע לי במנוש עם סיום קידוש הזוג עשינו סקס - היה תענוג התעלסנו עם הבגדים ומסביב רבו הילדים אחותי אותו חיפשה ולראות אותנו לא התבאסה למזלנו זה לא נגמר כבר אז כי היא הצטרפה אלינו למסז'

mr_lonely

New member
בקשר לתפאורה

חכי רגע...אל תמהרי, תישארי רגע עם החזיה, 85C פוש אפ, שחורה ועוד מתחרה... זו אמנם רק תפאורה אך גם היא פאר היצירה רמז וסימן לחושניות הטמונה בזו שאותה לבשה. אשחק בך באצבעותיי גופך רוטט בידיי מעוררת ערגתך וערגתי תשוקתך ותשוקתי.

למעלה