עולמות..

עולמות..

זה כבר לא כרטיס אישי.. עולמות..זה באמת נשמע גדול חזק ופנטזי כזה.. ואצלי..אני עדיין מביטה לעבר האופק.. הוא מכוון הוא מרחיב מחשבה הוא לעולם לא מגביל את הראיה.. והוא תמיד שם.. העולם שלי.. לעולם לא יסתכם בכמה שורות ציטוט של אחר..ותמונה פוטוגנית.. העולם שלי..זה מכלול של הכל שאם נצטרך לסכם אותו..הוא ירגיש. תאמ'ת.. רק רציתי להגיד שלום.. אצלי הכל בסדר.. ממשיכה לגדול להתבגר ללמוד..ולהבין את העולם שלי ובעיקר לאהוב אותו.

נועם**

New member
../images/Emo20.gif תאמת????

התגעגעתי לכתיבה, לתהליך הנשזר במילותייך, אלייך...

יערית

New member
../images/Emo141.gif

העיקר להיות מחוברת לעולמך ולא לרצות לחקות עולמו של אחר{לא שרומזת על כך}. מפנה את הכסא וחוזרת לעולמי-הדבר האמיתי שנמצא מאחורי גבי.

R a c h e li

New member
מעניין כמה ש....

המלל האינטרנטי מרשה לנו להרחיב לכת....כשמלכתחילה..... "העולם הוא גשר צר מאוד....." טוב נווווווווווו
כייף לי לרחף איתך.....אז תציצי מידי פעם אנסה לתפוס אותך...

כשצר לי..

אני בדר"כ..שוברת קירות ומוסכמות.. רק להרגיש..מרחב.. אז איך החיים בין הדימיון למציאות..כי שם אני מסתדרת לא רע..ואפילו נהנת...

jdpworld

New member
בסדר...

זה בכלל לא מספיק...רציתי רק להגד,כזה בכללי. בסדר, מקובל כבין לבין,אבל פחות מנהדר, לאורך זמן,לא מקובל עלי בכלל...

maof

New member
אין ספק ../images/Emo39.gif

מכלול של הכל...החלטות שינוים והצלחות. למעשה השמיכת שעוטפת את חיי אני מוסיף טלאי אל טלאי וואחד סיפור. יש תפרים גסים ויש אחרים עדינים, על כל שלל הגוונים והצבעים, רוקם את הטלאי החסר ופורם אחר שלא התאים... הכל יחד טלאי לטלאי מוסיף עוד פיסה שמצטרפת לשמיכה של חיי שאותי עוטפת והיא כולה שלי. מעוף

../images/Emo20.gif

יש לי ציפור קטנה בלב והיא עושה בי מנגינות של סתיו ושל אביב חולף של אלף אהבות קטנות והיא עושה בי מזמורים והיא צובעת עולמות והיא פותרת לשירים כמעט את כל החלומות

satin

New member
רק רציתי לומר...

שזה נחמד ואפילו כיף להציץ לך ככה.... לעולם הקסום שלך דרך הכתיבה היפה שלך. ברוכה השווה!!

את השירשור הזה אהבתי ואת מילותיו

הרגשתי משב רוח חם, אמיתי ונינוח מה שמזמן לא הרגשתי כאן ואולי משהו שהבאת פה איתך תודה על אלו הרגעים
ואנא אל תעלמי

למעלה