...עולמות...

...עולמות...

רציתי לדעת את דעתכם בעניינים הבאים (יש לי תשובה, ואני אכתוב אותה בע"ה בהמשך) 1. מה דעתכם על בניית והריסת העולמות? האם באמת היה דבר כזה? 2. מה דעתכם על הסיבה לממצאים מלפני מליוני שנה, כשהעולם קיים רק כ-5000 שנה? 3. האם, לדעתכם, יש סיכוי שהעולם הזה יהרס?

הקפצה!!!

אני מר קרפדי ואני אוהב לקפוץ!

beckham17

New member
דעתי...

1. כמובן שזו דעה מקובלת מאוד ביהדות... לדעתי זה נכון. 2. אין ממצאים מלפני מליוני שנים. וגם אי אפשר להוכיח ממתי דבר מסויים, מכיוון שהאקולוגיה משתנה. יש על זה הרבה הוכחות שאין לי כוח לפרט כאן... ובכל מקרה, גם אם זה מעל ל-5763 שנה, עדיין ניתן להסביר עם השיטה של "בונה עולמות ומחריבן". 3. אפשרי. הכל ברשותו של הקב"ה.

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

אשרינו, אשרינו, אשרינו שיש לנו רבי כזה

beckham17

New member
תפסיקו כברררררררררר

לפחות אני לא רוצה להפריד את בני עקיבא...

איילת כ

New member
תשובותיי

על שאלה אחת ושלוש אני לא יודעת לענות לך. אבל בקשר לשאלה 2 אין סתירה בין המדע ליהדות בנוגע לגיל העולם. ישנם תשובות מדעיות ותשובות של היהדות בקשר לשאלה מה גיל העולם. אין לי כוח לפרט, אבל אם זה חשוב לך תגידי ואני אפרט לך אותם.

???.

בס"ד מה זאת אומרת בנית והריסת עולמות? איזה עולמות? מי אמר שהעולם קיים רק 5000 שנה? 5000 שנה זה ספירה מבריאת האדם לא מבריאת העולם... יכול מאוד להיות שהעולם קדום הרבה הרבה הרבה יותר... העולם הזה... בקצב החימוש של היום ויכולות הגרעין.... בהחלט...

למעלה