עולם של פוטושופ

עופר 123

New member
עולם של פוטושופ

רבים פה כבר ראו את סרטון "אבולוציה" של חברת יונה (יענו דוב). יש עוד סרטון, מרשים אף יותר, על יכולות המחשב לשנות תמונות ובהמשך גם - תדמיות: "נס הפוטושופ". מדהים ומטריד כאחד.
ע'

Chin Chin Man

New member
אוי אלוהים ישמור !!!

מעניין איך אני יראה רזה, עם שיער ארוך, תחת בולט, וכזה חזה......

אור12186

New member
חחחח כן ראיתי את זה מזמן כבר...

איך אפשר לשנות כל תמונהההה!! איך שמנה הופכת לרזה בעניין של כמה דקות... הלוואי במציאות היה קל ככה לשנות דברים... תוך כמה דקות הייתי יורדת 40 קילו חחחחחחחחח מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

Voodo Doll

New member
אבל איך זה קשור לנושא הפורום?

ובסרטון השני ה"אחרי" של הבחורה השמנה נורא לא פרופורציונלי.. הראשונה עדיפה.

כן, מה הקשר לנושא הפורום?

וגם בלי קשר לפורום, זה בהחלט מעציב. חברה שלי שונאת את עצמה. היא מידה 38, היא בהחלט בריאה ויפה, לא כזו שבולטות לה העצמות. והיא מתעבת את הגוף שלה ומנסה לכסות אותו בכל דרך אפשית. בים היא תמיד עם בגדים. היא מתלוננת על כל חלק בגוף שלה ולגמרי חסרת בטחון. אנחנו מנסות לומר לה שהיא יפה ושאין נשים מושלמות והיא אומרת שיש ומצביעה על שלטון פרסומת או מציינת שמות של דוגמניות. לא עוזר שאנחנו מסבירות לה שזה הכל עבודה בעיניים ושגם להן יש "פגמים", אף אחת לא כפי שהיא נראית בפרסומת. היא הייתה רוצה להראות כמו בפרסומת וגם חושבת שזה אפשרי.

אה אופס, אני קצת רואה עכשיו איך זה קשור

(קראתי שוב את ההודעה שלי) כן זה קשור, אבל קצת בעקיפין. זה קשור לתפיסות הבלתי אפשריות של היופי בעיני החברה, זהקשור בבנות כמו חברתי שרוצות להיות "מושלמות" ולא מבינות שעובדים עליהן בעיניים הרבה פעמים. וכך נוצרות הפרעות אכילה למניהן, כך נוצר פולחן של יופי בלתי ניתן להשגה וחוסר ההבנה שהגוף האנושי מגיע בכל מיני צורות, רחבים וגבהים. וכך נוצר חוסר קבלה לאנשים שונים, ככל שהם רחוקים ממודל היופי העכשווי כך הם נדחקים יותר לשולי החברה.

Voodo Doll

New member
אם היא לא שלמה עם הגוף שלה,

אז שום דבר שתגידו או תחמיאו לה ישנה את דעתה. עדיף לה להוריד במשקל אם זה מה שיעלה לה את הבטחון העצמי. בכל אופן היא צריכה להבין שגם אם היא תהיה במשקל של הדוגמניות, הגוף שלה עדיין לא יהיה אותו הדבר. והיא לא צריכה לנסות להדמות לבחורות אחרות, יש משהו מאוד עלוב ולא מושך בזה..

להוריד במשקל יעלה לה את הבטחון העצמי??

אני אומרת לך שהבחורה במימדים נורמטיביים ולא חריגים! עניין הבטחון העצמי קשור למשהו אצלה בפנים, לא לגורם חיצוני.

Voodo Doll

New member
זו דעתך.

לפי דעתה היא כן צריכה להוריד במשקל, ועל דיעות אין מה להתווכח. היא לא שונאת את עצמה, היא לא אוהבת את הגוף שלה. יכול להיות שאת צודקת, אבל לה זה לא מספיק, אז למה לא..? אני לא אומרת שהיא צריכה להיות בתת משקל, אבל אני חושבת שאם היא לא מרוצה עם מה שיש לה, אין סיבה לנסות לשכנע אותה שהיא צריכה להיות..

אני לא מנסה לשכנע אותה להשמין

וזה בכלל לא משנה כמה היא שוקלת. היא שונאת את הגוף שלה ובטוחה שהיא הכי מכוערת בעולם. אם היא תרזה היא תחשוב אחרת? אני בספק. הכל בראש שלנו, זה כל מה שאני אומרת.

חשוב להוסיף ../images/Emo70.gif

היא לא מתלוננת רק על המשקל אלא גם על החזה שלה, הגובה שלה, האף וכל איבר שהיא רק יכולה. היא בטוחה שיש דבר כזה "אישה מושלמת" ומאמינה שזה מציאותי להראות כאילו יצאת הרגע מפרסומת לנעליים או למשקפי שמש.

עופר 123

New member
להראות את המניפולציות שאפשר לעשות

בכל פעם שרואים דוגמנית על שער העיתון, צריך לזכור שהסירו לה שכבה קטנה, הבהירו לה את העור, מחקו שביב של צלוליט או עור רפוי, מחקו קימורים, הקטינו את הצוואר, הצרו את הלסת. זה בא להזכיר איך עובדים עלינו בענייני מראה, משקל ותדמית כל יום.
ע'

תתפלאו יש שחקנים בהוליווד שמתנגדים לזה

שניים שאני זוכרת (ואולי ניראה לי היחידים אבל טוב זאת כן הוליווד) עיניין הרגליים של קייט וינסלט על שער של המגזין. היא דיברה על זה שהיא ראתה את התמונות המקוריות וחשבה שהיא ניראתה טוב ואחרי שהמגזין יצא היא הסתכלה על עצמה ואמרה "זה לא הרגליים שלי" ואם אני לא טועה דיי עשתה מהומות שם ודרשה פיצויים. והינה תמונה של גיימי לי קרטיס שדרשה שיצלמו אותה ככה כמו שהיא ניראת בלי איפור ובלי לעוות בפוטו שופ, וזה לא שיש לה גוף של בת 20 אתם יודעים...

שכחתי להוסיף

כול תמונה כיום שאתם רואים של סלברטי רוב הסיכויים שהיא עברה שיפוץ בין עם קל כמו תיקון עיניים אדומות לבין אם דרסטי כמו מה שרואים בסירטונים אותי זה לא מפתיע במיוחד כרגע, עם כול הטכנולוגיות של המחשב אני לא אתפלא אם בעוד שנים מהיום תצא טכנולוגיה שבכלל תחליף את השחקנים כי הדמיות הממוחשבות יראו כולכך אמיתיות ומושלמות בלי שעות של איפור, בלי שעות בחדרי כושר וטיפולי קוסמטיקה והכי טוב? לדמות ממוחשבת אין דרישות והיא לא מתעייפת או רוצה לאכול ואין לה מצבי רוח או רגשות והכי טוב? לא דורשת משכורת של מליוני דולרים

למעלה