עולם רומח הדרקון כמרקחה...

1984alive

New member
עולם רומח הדרקון כמרקחה...

הבלאגן התחיל כאמור בגלל הסרט. תשפטו בעצמכם. הרגשות שלי ממש מעורבים מצד אחד אני חייב לתמוך בסרט הזה כי אני ממש רוצה שהוא יצליח. מישהו חייב להבין את הפוטנציאל הגלום בספרים ולתת להם את הכבוד הראוי להם,אם נתמוך בסרטים אנחנו נציל את הכבוד האבוד של הספרים האלו. אני יודע שהרוב פה יגידו שהאנימציה גרועה(והיא על באמת גרועה)ומיושנת אבל לדעתי כל מי שאכפת מהספרים חייב לקנות את הסרט. אני כולי תקווה שנקבל גרסה נורמאלית בעתיד... אגב הם טוענים שהפרסומת היא בגרסה הלא גמורה "rough cut"

Gutterball

New member
וואי וואי, על הפנים.

אין מצב שזאת האנימציה, מה זה?! בטובטוב הגמד היתה אנימציה יותר טובה! ומה זה האפקטי מחשב האלה, נראים כמו האפקטים בזינה או הרקולס [לא טוב!] וואלה כבר עדיף לחכות קצת ולגייס יותר כסף ולעשות משהו נורמלי... אני מקווה שהסרט יראה אחרת בסוף ההכנה.

../images/Emo54.gif

עצוב לי להגיד את זה, אבל זה פשוט איום ונורא. אנימציה מזעזעת, אפקטים גרועים, אובר-דרמטיות... ותראו את השוט הקצר של הלוחמים ב-00:57 - זה פשוט אותו לוחם משוכפל מלא פעמים! מה זה השוּק הזה?

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif

זה נראה כמו כל הסדרות המצוירות האמריקאיות משנות השמונים, שהאנימציה והסאונד היו קצת לא בסינק. ושיחליטו. או שהכל דו מימדי [הדמויות, המכוערות] או שהכל תלת מימדי [הדרקונים. הקצת פחות מכוערים] אכפת לי מהספרים, אבל אין לי שום כוונה לבזבז על... זה... כסף.
וזה ראף-קאט, בדוק.

Titush Black

New member
כמו החיקויים לקלאסיקות של דיסני

הוואנבי-פיטר-פן והוואנבי-בת-הים-הקטנה. עצוב.

The Snow fox

New member
סגגגג אני חושב שאני מת.

מה זה?! העיניים של רייסטליןXDDDDDDDDDDDDDDDDD ומיכאל רונזבאום מדובב? מגניב O:

Guybrush Marley

New member
אוי ואבוי.../images/Emo118.gif

זה מצחיק^^ ברור שאני קונה את זה. מה השאלה בכלל.

Wing Chan

New member
טוב, אז ככה:

אני ממש מחזק את מה שטליה אמרה לגבי הפריים ההוא עם צבא הדרגונים. הם פשוט לקחו את אותו ציור\דגם של חייל והכפילו אותו, וזה גרוע. חיילים, גם אם מאותו הלגיון ואותה מחלקה\כיתה, לא נראו אף פעם בדיוק אותו דבר, גם אם היה עליהם את אותו ציוד. תמיד היה שוני כזה או אחר, כפי שיש שוני בבני אדם. האנימציה הדו-מימדית היא ממוצעת מינוס, דומה לזו של הי-מן בעונותיו הראשונות ובכלליות נראית זולה ומצועצעת מדי, במקום להיראות מחוספסת ומלוכלכת שכזו, כפי שהיא אמורה להיות ולפי האווירה שהיא אמורה להשרות על הצופה. הם חייבים אבל חייבים לבטל את דגמי התלת-מימד של הדרקונים והדרגונים - זה נראה מגוחך ולא קשור. עדיף בהרבה אם אלה יהיו בדו מימד כמו הדמויות האחרות והרקע. אי-שינוי של הדברים הנ"ל יגרום לסרט להיראות סרט של ילדים בני 12 במקום לפנות לקהל נורמאלי. חוץ מאלה (שהם קריטיים ביותר) - קטעי האקשן והקרבות נראים טובים, הסאונדטראק יפה. נראה מה יהיה. אם זה ישאר ככה - ביזיון.

TinkerBellll

New member
ביזיון אן לא ביזיון-אני חושבת שמגיעה לנו..

הקרנה נורמלית של הסרט הזה. וכשאני אומרת "הקרנה נורמלית" אני מתכוונת בקולנוע. אז למסכים בישראל (כמו בחו"ל) הסרט הזה לא יגיע אבל הקרנה אחת ויחידה במרכז היא דבר שהוא בהחלט בר ביצוע ושאני יודעת שיש כוונה לעבוד עליו (כמובן, אחרי שהסרט יצא) אבל צריך לדעת שאכן יהיה קהל. אפשר לבנות עליכם בעניין הזה?

למעלה