עולם קטן

חן (*_*)

New member
עולם קטן

תוך כדי שיטוטי בפורומים, מצאתי הודעות מקוריות שלי, אשר מן הסתם, מצאו חן בעיני קוראים אלה או אחרים, התגלגו להן במרחבי הנט בהודעות דוא"ל ובלי לדעת מי ומה המקור, הופיעו שנית בפורומים שונים. המפרסמים בפורום, לא ידעו על כך דבר וחצי דבר, מלבד שקיבלו באימייל הודעה שמצאה חן בעיניהם. אחת מההודעות, נשלחה אלי בתום לב, ע"י חברה טובה, אשר גם בלא דעת פירסמה אותה באחד הפורומים. תודה חברים- אני מוחמאת
מצרפת את ההודעה המקורית שפרסמתי בעבר כאן וב-45 , שלשום היא הגיעה אלי באימייל, וכן פגשתיה בפורום 40+.

חן../images/Emo66.gif

לדעתי זה באמת צריך להחמיא לך, אך מעבר למחמאות זה מלמד אותנו על כמה דברים. א. אנשים קראו את שכתבת בהודעה המקורית התלהבו,והחליטו להפיץ את ההודעה שלך. מבלי להזכיר כמובן היכן המקורות. ב. זה גם מלמד אותנו שהמוניטין של הפורום עובר מפה לפה ,דבר כשלעצמו יוצר רייטינג גבוה. וחבל שאותם האנשים לא מוצאים לנכון להכניס כמה מילים גם בפורום. ומעבר לכך שאלת השאלות... האם חל על הדברים האלה מה שנקרא זכויות יוצרים? אין לי מושג בכלל לכן אשמח אם מישהו יאיר את עיני. שבת שלום לכולםםםםםםםם

אין כמו חיבוק טוב ליום טוב!../images/Emo24.gif

ובאשר לשאלתך פנינושקה זו שאלה רצינית ויש לך ספרי חוקים רבים. זהו נושא עדין וחשוב מאד במקור אם התמונה איננה ידועה, כלומר לא ידוע מי צלם אותה ניתן להשתמש בה עד כמה שאני זוכרת אם ידוע המקור שלה, יש עליה זכויות יוצרים רק טוב!!!

למעלה