עולם קטן ומוזר :/

עולם קטן ומוזר :/

אנשים הפורום הזה מפחיד אותי...
עם זה שחצי מהפורום הזה לומד או למד בהנדסאים... ויצא לי לראות אותם כל יום בביצפר... זה עוד מילא.. אבל זה שמיה פגשה אותי פעם אחת ויחידה בחיים שלה, לפני 5 וחצי שנים כשהייתי בת 12, ולא רק זכרה אותי אלא גם זיהתה אותי פה בפורום זה פשוט מוזר
בסוף עוד נגלה ש... כולנו פה קרובי משפחה... :/

leahle

New member
ה-../images/Emo180.gif שלנו קטן!!! : )

מצטערת, לא היה כדור אחר, זה אמור להיות כדור העולם:)) אז מה, רק אני לא לומדת ולא למדתי בהנדסאים? מרגישה מקופחת!!! יש פה אולי עד מקופחים כמוני?
:)

leahle

New member
אגב.......

אחרי התגובה ה-5 שלי פה בערך, יש לי הרגשה שאני לבדדדדד לבדדדדדדד לבדדדדדדדדדדדדד פה.... איזה כיף! אני יכולה לעשות מה שבא לי, לכתוב מה שאני רוצה, גם ככה אפחד לא רוא ולא שומע......
:)

leahle

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

אני יודעת שזה לא קשור למה שכתבת. אבל הביאו לי דיסק עם שירים יפיםםםםם ואני כבר חצי שעה מנסה בכל מיני דרכים ותחבולות להעתיק את השירים למחשב, וזה פשוט לא הולך לי ואני לא מבינה למה!!! אוף, למה דוקא היום הדיסקים לצריבה נגמרו, אה?! :) מישהו פה מבין בעינין?? נו בטח.... כולםםםםם פה הרי עכשיו.... אז מה אני בכלל מתאמצת לשאול... :)

wildgirl1

New member
יש הרבה שלא למדו בהנדסאים

לדוגמא אני.... בכלל אני גרה בהרצליה ואין אף אחד מהרצליה מהפורום הזה!!! מבאס מאוד מאוד מאוד אז לאה את לא לבד. אנחנו מקופחות ביחד

leahle

New member
יאללה.....

חברת המקופחים, אני ראש הועד.... מי מצטרף? :)

BeckhamGirl

New member
נראה לי...

אנחנו מרוויחים, מה היינו עושים בהנדסאים בכלל?! אנחנו שווים, אנחנו אינדבידואלים!

leahle

New member
רגע........

אי אפשר ככה סתם להצטרף! תצטרך לעבור מבחן קבלה שלי ושל הסגנית הראשית, ותצטרך לספר לנו באיזה תפקיד אתה רוצה לכהן.... :)

EMILY666

New member
גם אני לא למדתי ולא מתכוונת

אז את בכלל לא יחידה ביכלל לא

EMILY666

New member
אנשים נכון גיטרה נורמלית

אלקטרונית עולה בסביבות אלף שקל?????????????

AeroSlash

New member
זה מתחיל בסביבות ה-1000 שח...

אולי אפשקר למצוא משהו נחמד אפילו בפחות, לא הרבה פחות..

שיט מה עשיתי????

התכוונתי לירשום אני לא היחיד כאן!!! ולא אני לא היחידה. בקיצור אני בן!

למעלה