עולם מטורף

דיאבלו

New member
עולם מטורף

אתמול ישבתי מול הטלוויזיה אתם יודעים, בחצי שעה הזו שלפני השינה, בקיצור, זיפזפתי לי להנאתי ללא שום מטרה מוצהרת ופתאום נחתתי על אחד הערוצים הגרמניים השרוטים האלה שריטה אצלהם זה בערך השבר הסורי-אפריקאי!!!! ממש לא יאמן, כמה שהם יכולים להיות דפוקים ועם זאת יצירתיים אז זה הולך ככה: הם מצאו שיטה מקורית לתת מתנה לבן\בת הזוג. הם הולכים למישהו שיותר דפוק מהם ונראה כמו באגס באני אחרי שדרסה אותו משאית, והוא בחינניות האופיינית לארנב, מוריד להם את המכנסיים. ואז זה מתחלק לשניים : הגברים : הם יושבים על כורסא כזו ומעמידים לעצמם את ידית ההילוכים ולאחר מכן בא ידידנו הארנב ומורח להם מין גומי נוזלי כזה על הזין!!!! ומחכים שיתייבש...... הנשים : הו יושבות על כיסה גניקולוקים כזה כשהרגליים שלהם פתוחות לרווחה וכל המי ומי יכול לראות להן עד הגרון. הארנבון מגיע עם פיילה כזו מלאה בחומר הנוזלי ומורח להן את הגומי על הכל ולא פוסח על כלום (כולל החדרת אצבעות מלאות בחומר פנימה עד החצוצרות!!!) ומחכים שיתייבש.... לאחר מכן הוא מוריד את החומר בעדינות, וזה לא סוחב שיערות בוודאות, אני אמנם לא מבין גרמנית אבל צרחות של משיכת שיערות זה בשפה בינלאומית
הארנב לוקח את דגם הזין של הגבר וממלא אותו בנוזל הסמיך ושם בתנור לייבוש את דגם האישה, הוא לוקח ומותח אותו על מין בד לבן כזה בעזרת סיכות בצדדים. אחרי שזה התיבש לגמרי, הגבר נותן לאישה דגם של הזיין שלו שנראה כעת כמו וויברטור. והאישה נותנת לו דגם של הכוס שלה במתנה!!!! כמה שהם מקוריים ,ככה הם דפוקים!!!! ועוד לאחר מכן, לא מספיק שאני מבועת מהטמטום שלהם, גם עשו קלואז-אפ על הארנב כדי שלא תשכחו לעולם מה ראיתם. זהו, עד כאן הפינה של העולם המטורף שסביבנו, מיותר לציין שבקושי ישנתי בלילה
די.

אטיוד5

Active member
אם זה מה שיש ב YES...

טוב שאמרתי להם NO.
לא הבנתי לגמרי את הרעיון. בשביל מה דגמים אם אפשר את האמיתי?

אורמור

New member
זה יכול להיות טב לזמן שהוא במילואים

או כשהוא אצל ההיא.. ולו זה יכול להתאים לימים שלה יש מגרנה, או אם סתם לא בא לה בשלישי.. וואלה עולם פסיכי.. אור

למעלה