עולם מטורף - גארי ג'ולס

Charmed 4ever.

New member
עולם מטורף - גארי ג'ולס

מסביבי יש פרצופים מוכרים מקומות שחוקים, מקומות שחוקים... מוקדם בבוקר למרוצי היומיום הולכים לשום מקום, הולכים לשום מקום. משקפיהם מתמלאות דמעות בלי שום הבעה, בלי שום הבעה... אחביא ראשי, רוצה להטביע ת'צער (אמור להיות צערי) אין מחר, אין מחר... מוצא זאת קצת שמח, מוצא זאת קצת עצוב החלומות בהן אני גוסס הם הטובים משהיו. מוצא זאת קשה לומר לך, מוצא זאת קשה לקבל כשאנשים רצים במעגלים זה מאוד מאוד... עולם מטורף... עולם מטורף... ילדים מחכים ליום בו ירגישו טוב יומולדת שמח, יומולדת שמח... נוצרו להרגיש כשהם שכל הילדים צריכים שב והקשב, שב והקשב... הלכתי לביצפר הייתי מאוד מתוח אף אחד לא הכיר אותי, אף אחד לא הכיר אותי... שלום המורה, אמרי לי מה השיעור שלי מסתכל דרכי, מסתכל דרכי... מוצא זאת קצת שמח, מוצא זאת קצת עצוב החלומות בהן אני גוסס הם הטובים משהיו. מוצא זאת קשה לומר לך, מוצא זאת קשה לקבל כשאנשים רצים במעגלים זה מאוד מאוד... עולם מטורף... עולם מטורף... החלק של "מה השיעור שלי" יותר טוב באנגלית כי זה כמה משמעויות...

Charmed 4ever.

New member
אוף! נו! זה שיר יפה! |חלב|../images/Emo54.gif

|מיוחדת| לפחות תורידו אותו! או שתקראו את התרגום שלי... התרגום, אגב, מתאים קצת למוסיקה. קפיצי קפוצי!

Charmed 4ever.

New member
... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אתם מרושעים! אנשים רעים! שיר יפההההההההההההההה!!! יותם! איפה אתה כשצריכים אותך?

למעלה